LVI-projektipäällikkö, A-Insinöörit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.
Haemme nyt LVI-projektipäällikköä Tampereelle
Tule rakentamaan kanssamme rohkeasti parempaa! Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus erottautua massasta, tule työkaveriksemme ja pääset mukaan kasvattamaan toimialamme yksikköä Tampereen alueella konsernimme muiden suunnittelupalveluiden vahvalla tuella. Etsimme osaavia ihmisiä ratkaisemaan teollisuus- ja talotekniikan haasteita kiinnostavissa projekteissa, kasvavassa ja kehityshaluisessa työyhteisössä.
LVI-projektipäällikkönä vastaat LVIA-suunnittelun projektinjohtotehtävistä julkisen rakentamisen projekteissa. Kohteet vaihtelevat liikerakennuksista julkisiin kohteisiin, esim. sairaaloihin, sisältäen niin uudis- kuin saneerauskohteita. Toisinaan pöydälle saattaa eksyä myös erikoisempia kohteita, kuten esim. kirkko, ravintolat tai huvipuistoalue. Projektin vetovastuullisena varmistat projektin, sen tavoitteiden ja asiakastyön korkealaatuisen toteutumisen sekä teet tiivistä yhteistyötä sidosryhmien kanssa. Tässä tehtävässä on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä sekä ottaa haltuun erilaisia vastuualueita oman kyvyn ja kiinnostuksen mukaan, lopullinen tehtäväkuvaus räätälöidään sinulle sopivaksi.
Tehtävässä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, tarkkuutta ja palavaa halua osoittaa asiantuntemustasi sekä kehittyä. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja tiimityöasennetta unohtamatta sekä tottuneisuutta pitää projektin langat käsissäsi. Tehtävä edellyttää soveltuvaa AMK- tai yliopistotasoista tutkintoa, aikaisempaa kokemusta vastaavista tai useamman vuoden kokemusta LVI-suunnittelun tehtävistä, sekä MagiCadin hallintaa. Eduksi katsomme FISE-pätevyyden tai valmiuden sen hakemiseen sekä Revit -työkalun hallinnan.
Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Saat työllesi kollegojen tuen, käyttöösi alan parhaat työkalut ja tekniikan sekä mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan. Tarjoamme myös hybridityömahdollisuuden sekä muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista.
Kiinnostuitko? Keskustelemme mielellämme kanssasi, joten ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 9.10.2024 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura . Käsittelemme yhteydenottoja jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa: Yksikönjohtaja (Rakennus-LVI) Eila Saarinen, eila.saarinen@ains.fi tai p. 040 745 6253Suunnittelupäällikkö (Rakennus-LVI) Johanna Parviainen, johanna.parviainen@ains.fi tai p. 050 384 0196.
 A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Tutustu meihin ja rakennuttamisen, arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, korjaussuunnittelun, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun toimialoihimme www.ains.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.ains.fi/ura?rmpage=job&rmjob=428&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol