Fullstack-ohjelmistokehittäjä, Finncont Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Finncont on vihreällä DNA:lla varustettu kiertotalouden asiantuntija. Sydämen asiana meillä on jatkuvuus ja puhtaamman tulevaisuuden varmistaminen seuraaville sukupolville. Haluamme tarjota tulevaisuuden palveluita jo nyt ja siksi kehitämme SaaS-palveluita helpottamaan asiakkaidemme arkea.

Haemme kokenutta ohjelmistokehittäjää Kuopion toimipisteeseemme vastaamaan modernista ohjelmistokehityksestä, jossa yhdistyy web ja mobiili + erilaiset anturit.

Tehtävässä pääset rakentamaan uusia SaaS-palveluita ja työnkuvasi kuuluu suunnittelua, toteutusta ja testausta, sekä laadun ja suorituskyvyn seurantaa ja edelleen kehittämistä.

Tehtävässä tarvittavia taitoja

JavaScript
React/React Native
NodeJS, TypeScript
Google Cloud Platform + Google Cloud SQL
HTML, CSS, Tailwind CSS
Android Play -sovellusjulkaisu
Apple Store -sovellusjulkaisu
Python
GitHub

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen meille osoitteeseen rekry@finncont.com 30.9.2024 mennessä.

Lisätietoja voit kysyä rohkeasti: Risto Valli puh. 0400 251 500.

Kuopion toimitilamme sijaitsevat Prismaa vastapäätä Novapoliksen kiinteistössä, jossa on monipuoliset palvelut ja viihtyisät tilat erilaisiin tarpeisiin.

----------------------------------------------------

Finncont Group on suomalainen vuonna 1974 perustettu kiertotalouden yritys. Yhtiö tuottaa älykkäitä ratkaisuja ympäristö- ja jätehuoltoon, teollisuuteen, kiinteistöyhtiöille, kunnille ja maatalouteen. Finncont tarjoaa asiakkailleen myös sopimusvalmistusratkaisuja ja räätälöityjä tuotekehityspalveluita Finncont Design Studio®:llaan. Konsernin liikevaihto on noin 37 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 170 työntekijää. Haluamme jättää puhtaamman ympäristön tuleville sukupolville.

Hae työpaikkaa osoitteesta