Lärare inom småbarnspedagogik, Daghem Port Arthur, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Palkkaus: 2824,79€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Välkommen att arbeta inom småbarnspedagogiken! Vi vill förstärka vår verksamhet med positiva, utvecklingsinriktade personer som har kunskap och erfarenhet av den småbarnspedagogiska verksamheten.

Som lärare jobbar du i ett team tillsammans med en socionom inom småbarnspedagogik och en barnskötare inom småbarnspedagogik. Du ansvarar för den pedagogiska verksamheten i gruppen och som medlem i lärarteamet utvecklar du enhetens verksamhet tillsammans med dina kollegor. Vi värdesätter samarbete och erbjuder regelbundna träffar med kollegor från det svenska området för att främja gemenskap och kunskapsutbyte.

Vi söker dig som brinner för utomhuspedagogik och har goda kunskaper i att arbeta med smågrupper. Hos oss får du rika möjligheter till fortbildning som stärker dig i dina dagliga arbetsuppgifter och bidrar till din professionella utveckling.

Vi ser att du behöver ha ett brett småbarnspedagogiskt kunnande och erfarenheter av arbetet inom småbarnspedagogiken. Viktiga egenskaper hos dig är förmågan att organisera, samarbeta och ha en positiv syn på barnets utveckling. Vårt mål är att skapa en trygg och respektfull vardag för barn, personal och familjer - och vi hoppas att du vill vara med på den resan.

Ta kontakt så berättar vi mera om verksamheten och har du frågor så svarar vi gärna!

Vi kommer att hålla intervjuer fortlöpande under ansökningstidens gång.

Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018) § 26/§ 27.

Den som anställs skall även visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Prövotid enligt gällande lagstiftning.

Åbo stad erbjuder bl.a. följande anställningsförmåner:
- mångsidig personalutbildning
- Fölis arbetsresekort för förmånligare bussresor
- Tyky-armband för användning av stadens motions- och kulturtjänster
- cykelförmån

För att främja jämlikhet och likabehandling använder Åbo stad anonym rekrytering. I praktiken innebär detta att man i det första skedet av rekryteringsprocessen inte ska inkludera uppgifter om till exempel ålder, modersmål eller kön i svaren på de öppna frågorna i arbetsansökningen. Även om en del av dessa uppgifter frågas för bakgrundsinformation, syns de inte i den anonyma ansökningsrapporten för den rekryterande chefen. Målet med anonym rekrytering är att rikta uppmärksamheten på den sökandes yrkesmässiga kunnande och arbetserfarenhet.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:nina.borgstrom@edu.turku.fi