Varhaiskasvatuksen opettajia (6), Pirkkalan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kuutta varhaiskasvatuksen opettajaa Pirkkalan varhaiskasvatuksen yksiköihin vakituisiin työsuhteisiin joustavin aloitusajankohdin marraskuusta 2024 tammikuuhun 2025 tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatus Pirkkalassa

Pirkkalan varhaiskasvatuksessa pidämme tärkeänä inklusiivisen toimintakulttuurimme vahvistamista, leikkiä sekä positiivista pedagogiikkaa. Arviointi- ja kehittämistyö ovat osa laadukasta toimintaamme, jota hyvät resurssit, toimivat rakenteet ja osaava johtaminen tukevat. Ajanmukaisissa tiloissa, hyvien ulkoilu- ja retkeilymahdollisuuksien ympäröimänä, meillä on ilo työskennellä. Eheä opinpolku ja siirtymä eskariin rakentuu varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen hyvällä yhteistyöllä.

Pirkkalan varhaiskasvatuksessa pääset osaksi lämminhenkistä ja ammattitaitoista yhteisöä, jossa jokaisen panos on tärkeä. Päiväkotiryhmissämme työskentelee yleisimmin kaksi opettajaa ja lastenhoitaja, tarvittaessa myös varhaiskasvatuksen ohjaaja lapsen tukea vahvistaen. Vakituiset varahenkilöt ovat oiva apu työyhteisöissämme. Arjen työssä sinua tukevat myös varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja perheohjaaja.

Työnkuva

Tehtävässä toteutetaan varhaiskasvatussuunnitelman mukaista opetusta, kasvatusta ja hoitoa. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluu tiivis yhteistyö henkilöstön, huoltajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen sekä työuran alussa oleville mentorointitukea.

Palvelussuhteen alkaessa tehtävät sijoittuvat seuraaviin varhaiskasvatusyksiköihin: Nuolialan ja Pereen päiväkodit, Päiväkodit Kurikansiipi ja Kurikankulma sekä Soljan lastentalon varhaiskasvatus, hakijoiden yksikkötoiveet huomioiden.

Osaaminen

Arvostamme varhaiskasvatuksen pedagogista osaamista, hyviä tunne- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä ottaa vastuuta tiimin ja työyhteisön toimintakulttuurin pedagogisesta kehittämisestä. Pidämme tärkeänä kasvattajan sensitiivisyyttä sekä kykyä ja halua ohjata toimintaa inklusiivisia periaatteita vahvistaen ja leikkiä arvostaen. Odotamme sinulta sitoutumista yhteisölliseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn.

Valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote ja tartuntatautilain 55 § mukainen tuberkuloosiselvitys.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Työsuhde

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävässä on yleistyöaika 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Kelpoisuusvaatimukset täyttävän aloittavan henkilön tehtäväkohtainen palkka on 2814,88 €/kk (hinnoittelutunnus 45000044), tämän lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää ja henkilökohtaista lisää työehtosopimuksen ehtojen mukaisesti. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Jos nämä asiat saavat sinutkin innostumaan, haluamme kuulla sinusta pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619768/fi_FI