Laitoshuoltaja Orivedelle, Leijona Catering Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Laitoshuoltajaksi Oriveden terveyskeskukselle, haku auki N Y T!

Etsimme Baronalle

LAITOSHUOLTAJAA

työskentelemään asiakasyrityksessämme Pirkanmaan Voimialla Oriveden terveyskeskuksella. Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti, voit valita vuorosi sovelluksen kautta. Työtehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kieltä koska työhön perehdytys ja turvallisuusohjeet ovat suomeksi.

Etuna tässä tehtävässä on laitoshuoltajan tutkinto, mutta tärkeintä on kuitenkin työhön tarttuva ja reipas asenne! Jos siis olet työn kautta oppinut siivousalan ammattilainen tai taustallasi on esimerkiksi toimitilahuoltajan tai sairaalahuoltajan tutkinto, kannattaa ehdottomasti hakea. Sairaala- ja asumispalveluyksiköiden osastotyöhön valitulla laitoshuoltajalla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Laitoshuoltajalta vaaditaan myös hygieniapassi.

Tarjoamme AVAIN-työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen kokemusvuotesi huomoiden. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja avoimet paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä joten haethan pian!

Huom! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. Voit ladata hakemukseesi mukaan työ- ja opintotodistuksesi sekä hygieniapassisi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66e1719c60a7220020ba9653