Development Manager, Cosmetics and Biosides, Orion Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Orionin Generics and Consumer Health -yksikköön, Consumer Health Portfolio -tiimiin kosmeettisten tuotteiden ja biosidien kehityspäällikköä kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.
Tehtävän kuvaus
Kosmeettisten valmisteiden kehityspäällikön tehtävässä työskentelet Orionin Consumer Health -liiketoiminnan itsehoitovalmisteiden end-to-end prosessissa läheisessä ja rakentavassa yhteistyössä muiden funktioiden kanssa. Tuet Orionin laatu-, hankinta- ja markkinointitiimejä tuottamalla vahvaa näkemystä omalta vastuualueeltasi. Vastaat omalta osaltasi Orionin kosmeettisten tuotteiden vaatimustenmukaisuudesta ja portfolion jatkuvasta kehittämisestä. Työskentelemme Orionilla hybridimuotoisesti, lähityöskentelypisteesi sijaitsee Espoossa tai Turussa Orionin toimipisteessä.
Keskeisiä työtehtäviäsi ovat:

Kosmeettisten tuotteiden vaatimustenmukaisuuden arviointi sekä elinkaaren hallintaan ja dokumentaatioon liittyvät tehtävät
Uusien tuotteiden evaluointi ja tuotekehityshankkeiden vetäminen
Raaka-aineiden ja koostumusten turvallisuuden arviointi
Lainsäädännön seuraaminen
Asiakaspalautteiden arvioinnissa auttaminen
Yhteyshenkilönä toimiminen viranomaisen selvityspyynnöissä

Yksikön kuvaus
Generics and Consumer Health -tulosyksikköön kuuluvat geneeriset reseptilääkkeet sekä itsehoitovalmisteet. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi lääkärit, apteekit, hoitajat sekä kuluttajat/potilaat.
Consumer Health -liiketoiminnan vastuualueelle kuuluvat kaikki Orionin itsehoitovalmisteet. Portfolioomme kuuluu laaja valikoima erilaisia tuotteita, kuten itsehoitolääkkeitä, vitamiineja, ravintolisiä, perusvoiteita, apteekkikosmetiikkaa ja CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita. Päämarkkinamme on Suomi, mutta myymme ja markkinoimme tuotteitamme myös muualla maailmassa, mm. Skandinaviassa ja Itä-Euroopassa.
Toimit Orionin Consumer Health Portfolio -tiimissä yhdessä muiden lääkkeettömien tuotteiden kehityspäälliköiden kanssa.
Tarjoamme
Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden sekä näköalapaikan kotimaisen lääketeollisuuden moniammatillisessa ja kansainvälisessä ympäristössä. Tutustu Orioniin työnantajana nettisivuillamme.
Edellytämme
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta

tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
ymmärrystä kosmetiikkaan liittyvästä lainsäädännöstä
kokemusta kosmeettisten tuotteiden parissa työskentelystä
yhteistyökykyä ja tiimipelaajan taitoja
proaktiivista, sparraavaa ja oppivaa otetta
kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointi- taitoja
uskallusta haastaa ja kysyä, etsiä ratkaisuja sekä rohkeutta tarttua tilanteisiin
sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi kokemuksen kosmeettisten tuotteiden tuotekehityksestä ja formuloinnista.
Lisätiedot ja hakuohjeet
Olethan valmis haastamaan itsesi ja tarttumaan tähän tilaisuuteen! Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 29.9.
Lisää tietoa työnkuvasta antaa Niklas Ståhle, Business Director, Consumer Health Portfolio +358509662625, 24.9. klo 15-16 ja 27.9. klo 14-15.
#LI-OrionMeitä orionilaisia on 3600 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.orion.fi/ura-orionilla/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=2647&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol