Kuorma-autonkuljettaja/pakettiauton kuljettaja, K, Posti Group Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 21.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule kuorma-autonkuljettajaksi/pakettiautonkuljettajaksi Kotkaan

Määräaikaiseen kokaikaiseen työsuhteeseen 1.10.2024 - 28.2.2025.

Autonkuljettajana työtehtäväsi koostuvat pääosin mm. posti- ja logistiikkatuotteiden sekä sairaala-apuvälineiden kuljettamisesta asiakkaille. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat jauudenaikaiset autot. Autonkuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä, sillä kuljettajammetyöskentelevät aivan asiakasrajapinnassa. Tehtävässä menestyt positiivisella, asiakaspalveluhenkiselläasenteella, sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Toivomme myös sinulta Kotkan/Haminan talousalueentuntemusta, sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä odotamme sinulta?
Voimassa olevaa ammattipätevyyttä(C-kortti)
B/C-ajokorttia
Digipiirturin kuljettajakortti
Sujuva suomen kieli
Asiakaspalveluhenkisyys

Mitä toivomme sinulta?
Aiempi kokemus vastaavasta työstä
Aiempi kokemus tiedonkeruulaitteen käytöstä

Miksi meille kannattaa tulla töihin?
Pääset työskentelemään yhdessä Suomensuurimmista yrityksistä. Työllistämme noin 17 000ihmistä Pohjoismaissa ja Baltiassa ja toimintammevaikuttaa miljoonien ihmisten jokapäiväiseenelämään
Me uskomme siihen, että jokainen postilainenansaitsee välittävää johtajuutta. Kaikkiesihenkilömme käyvät läpi Välittävä johtajakoulutuksen ja me kaikki yhdessä rakennammevälittävää työkulttuuria
Saat erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaauraasi ja osaamistasi monipuolisten tehtävien,kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta
Meillä edistetään monimuotoista ja yhdenvertaistatyöelämää. Lisäksi olemme alamme edelläkävijöitäkestävämmän tulevaisuuden rakentamisessa.Tavoitteemme on kuljettaa kokonaanfossiilittomasti vuoteen 2030 mennessä. Omat jaarvoketjumme päästöt pyrimme nollaamaan 2040mennessä.
Meille turvallisuus on tärkeä osa jokapäiväistätoimintaamme, ja tavoitteemme on, ettei yhtääntapaturmaa tapahtuisi työpaikallamme.Kannustamme jokaista postilaista toimimaanturvallisesti, sitoutumaan yhteisiin pelisääntöihin jaedistämään näitä omalla toiminnallaan.
Henkilöstöetuina tarjoamme kattavantyöterveyshuollon Mehiläisellä, ePassin kulttuuri-,urheilu- ja työmatkaedut, sekälounaan edulliseen henkilökuntahintaan. Lisäksisaat mahdollisuuden osallistua Posti-konsernintyöhyvinvointisäätiön tarjoamiin tapahtumiin (mm.huvipuistopäivät, konsertit, urheilutapahtumat)

Heräsikö kysymyksiä?

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Leppänen, sähköpostitse etunimi.sukunimi@posti.com

Tulisitko sinä meidän työkaveriksi?
Jätäthän hakemuksesijärjestelmämme kautta careers.posti.com mahdollisimmanpikaisesti, mutta viimeistään 20.9.2024 mennessä.
Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Arvostamme työyhteisössä monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta ja mukaanottamista. Toivomme hakijoitaerilaisista taustoista, kuten eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihinvähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://posti.wd3.myworkdayjobs.com/external/job/Kotka/Kuorma-autonkuljettaja-pakettiauton-kuljettaja--Kotka_R5697-3