Palvelussuhdepäällikkö, Hyvinkään kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisitko sinä Hyvinkään kaupungin uusi PALVELUSSUHDEPÄÄLLIKKÖ?

Nykyisen palvelussuhdepäällikön siirtyessä henkilöstöjohtajan tehtävään, haemme joukkoomme HR-työstä innostunutta kunta-alan virka- ja työehtosopimusten ja työlainsäädännön osaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tulet työskentelemään Hyvinkään kaupungin konsernipalvelut ja -hallinto toimialaan kuuluvalla henkilöstö-palvelualueella. Esihenkilönäsi toimii henkilöstöjohtaja ja lähityöpisteesi sijaitsee kaupungintalon uudistetuissa avokonttoritiloissa Hyvinkään Villatehtaalla. Voit myös hyödyntää joustavaa hybridityömahdollisuutta. Olet osa henkilöstöpalveluiden innostunutta ja asiantuntevaa HR-tiimiä. Teet tiivistä yhteistyötä esihenkilöiden ja johdon kanssa tukemalla heitä kaikissa palvelussuhteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Tehtävässäsi korostuu kunnallisen työehtosopimusjärjestelmän ja sopimusalojen sekä lainsäädännön tunteminen ja kokemus näiden soveltamisesta kaupunkiorganisaatioon.

Palvelussuhdepäällikkönä vastuullesi kuuluu palvelussuhdeasioiden kokonaisuus.

- Huolehdit virka- ja työehtosopimusten tulkinnoista ja riita-asioiden hoitamisesta, työnantajalinjausten valmistelusta ja ohjeistuksista, koulutuksista, viestinnästä sekä vastuualueeseen liittyvien päätösten valmistelusta.
- Seuraat palvelussuhdeasioihin liittyvien prosessien ja HR-järjestelmien toimivuutta ja kehität niitä yhteistyössä HR-tiimimme kanssa.
- Vastaat osaltasi myös kaupungin palkkausjärjestelmistä ja palkkapolitiikan toimivuudesta sekä niiden kehittämisestä.
- Tärkeä osa työrooliasi on yhteistoiminta ja sen kehittäminen.
- Toimit työnantajan edustajana neuvotteluissa.
- Seuraat aktiivisesti työmarkkinakenttää ja työlainsäädännön muutoksia sekä kehittävällä otteella pohdit niiden vaikutusta toimintaamme ja toimeenpanet tarvittavat muutokset.

Edellytämme sinulta
- ylempää korkeakoulututkintoa, esimerkiksi oikeustieteen tai hallintotieteiden alalta, ja osaamisesi kova ydin muodostuu kunta-alan virka- ja työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä.
- erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.
- oma-aloitteista, suunnitelmallista ja tuloksellista työotetta.
- palveluasennetta, hyvää paineensietokykyä sekä hyviä neuvottelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, haluaisimme seuraavaksi tutustua sinuun ja osaamiseesi. Lähetä hakemuksesi viimeistään 23.9.2024 klo 23:59 mennessä www.kuntarekry.fi kautta (työavain 615903). Rekrytoinnissa voidaan käyttää soveltuvuusarviointia.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Odotamme hakemustasi!

Tutustu kaupunkiimme www.visithyvinkaa.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/615903/fi_FI