Tarvittaessa töihin kutsuttavia järjestyksenvalvo, Palmia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko jo kokeneempi turvallisuusalan ammattilainen, jolta löytyy ammattitaitoa vaativampiin järjestyksenvalvonnan tehtäviin? Etsimme poliisin tai rajavartiolaitoksen avuksi asetettuja järjestyksenvalvojia (PRJV) tarvittaessa töihin kutsuttavaksi vahvistukseksi sairaalaturvallisuuden työtehtäviin Hämeenlinnaan.

Työtehtävät

Pääset työskentelemään vaativissa työtehtävissä sairaalaturvallisuuden parissa kokeneiden työkavereiden rinnalla. Vastaat osaltasi kohteen henkilöstön ja omaisuuden suojaamisesta, ja olet tärkeässä roolissa ennaltaehkäisemässä ja reagoimassa erilaisiin poikkeus-, hälytys- ja uhkatilanteisiin. Työtehtäväsi sisältävät muun muassa henkilöstön ja potilaiden turvallisuuden varmistamista, valvontakierroksia, valvomotyöskentelyä, kulunvalvontaa sekä asiakkaiden neuvontaa.

Työvuorot ovat 12 tunnin mittaisia ja sijoittuvat kaikkiin vuorokaudenaikoihin ja päiviin. Töiden tehdään yhdessä parin kanssa. Kohde sijaitsee Hämeenlinnassa, mutta arvostamme valmiutta työskennellä tarvittaessa myös Riihimäellä.

Miksi meidän joukkoomme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työtehtävän luotettavan palveluntuottajan palveluksessa. Meillä sinua odottavat ammattitaitoiset ja rennot työkaverit. Pääset osaksi kehittyvää, monipuolista ja osaavaa työyhteisöä, jossa avautuu säännöllisesti urapolkumahdollisuuksia.

Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Työtehtävän perustuntipalkka:

- 12,90 €/h

Maksamme mahdolliset kokemusvuosilisät: viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta (5%) ja 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta (10%). Lisäksi maksamme turvallisuusalan keskimääräistä paremmat korvaukset ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroista (lauantailta 20 %, sunnuntailta 100 % ja yöltä 40 %). Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES).

Voit tutustua meihin tarkemmin tsekkaamallaTyönantajalupauksemme(https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/tyonantajalupaus/) sekä Turvallisuuspalvelut työpaikkana(https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/tyonhakijalle/turvallisuuspalvelut/).

Millaista tyyppiä etsimme?

Sinulta löytyy tarvittavat pätevyydet PRJV-tehtäviin; voimassa oleva vartijakortti, järjestyksenvalvojakortti sekä voimankäyttövälineet (kaasu ja teleskooppipatukka). Olet hankkinut kokemusta turvallisuusalan tehtävistä useamman vuoden ajalta, myös PRJV-tehtävistä. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä englannin kielen osaamista asiakaspalvelutilanteissa. Hyvä palveluasenne, paineensietokyky ja oma-aloitteisuus ovat tehtävän kannalta oleellisia.

Arvostamme kykyä työskennellä aktiivisesti keikkatöiden parissa.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Timo Soininen numerosta 0405291381. Parhaiten tavoitat Timon arkisin klo 10-15 välillä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://palmia.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1174&jbid=15