Työterveyspsykologi Lahden Mehiläiseen, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme nyt työterveyspsykologia Lahden Mehiläiseen

Haluatko päästä tekemään ja kehittämään merkityksellistä työtä moniammatillisessa mukavassa työyhteisössä? Tule työterveyspsykologiksi Mehiläisen työelämäpalveluihin. Panostamme Mehiläisessä voimakkaasti mielenterveyspalveluiden eteenpäin viemiseen, toiminnan ja henkilöstön jatkuvaan kehittämiseen ja vaikuttavuuden mittaamiseen.

Teemme töitä moniammatillisesti ja vahvalla ammattitaidolla. Meillä jokaista tiimiläistä arvostetaan, työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan, ja uudet työntekijät otetaan ilolla ja lämmöllä vastaan. Meillä viihdytään ja töihin on kiva tulla.

Työterveyspsykologina toimit omien vastuuyritystesi moniammatillisissa työterveystiimeissä oman alasi asiantuntijana. Teet työtäsi asiakasyritysten johdon, henkilöstöhallinnon, esihenkilöiden, työyhteisöjen ja yksilöiden kanssa. Toimintasi tuottaa ennaltaehkäiseviä ratkaisuja asiakasyritysten työhyvinvointiin, tuottavuuteen ja hyvän työilmapiirin kehittämiseen sekä työkyky- ja terveyshaasteisiin yhteistyössä asiakkaan kanssa. Työ- ja organisaatiopsykologian kokemus on tehtävässä eduksi, mutta voit hyvin olla myös alasta kiinnostunut vasta-alkaja. Olitpa sitten kokenut konkari tai alalla uusi, perehdytämme sinut hyvin tehtävään. Tarjoamme työsi tueksi vahvan kollegiaalisen tukiverkoston sekä kilpailukykyisen kompensaation.

Tarjoamme sinulle:
-Ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen työelämään
-Moniammatillisen ja mukavan työyhteisön
-Suuren konsernin vahvan tuen, turvallisen työympäristön
-Edelläkävijäpalvelut ja -ratkaisut
-Laadukkaat tukiprosessit (esim. laskutus ja ajanvaraus)
-Hyvän perehdytyksen ja erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi
-Kilpailukykyisen kompensaation

Odotamme sinulta:
-Psykologin koulutusta, työterveyshuollon pätevyys on eduksi
-Kiinnostusta työ- ja organisaatiopsykologiaa kohtaan
-Aktiivista työotetta, positiivista asennetta, asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
-Kiinnostusta oman työn kehittämiseen ja uusien asioiden opetteluun
-Hyvät tietotekniset taidot ja valmiudet opetella uutta
-Suomen kielen sujuvaa osaamista ja englannin kielen hyvää osaamista, muut kielitaidot kuten ruotsinkielitaito ovat eduksi

Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Voit olla työsuhteinen tai ammatinharjoittaja. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän CV:si ja avoimen hakemuksen tulemaan, viimeistään 27.9.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Riikka Lifländer-Naakka, vastaava työterveyspsykologi
riikka.liflander-naakka@mehilainen.fi
p.0406763397

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/fi-FI/tyomarkkinatori_careers/job/Lahti-Sibeliuksenkatu/Tyterveyspsykologi-Lahden-Mehiliseen_R0032699