Vastaava työterveyslääkäri Lohja, Nummela, Karkki, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Vastaavan työterveyslääkärin tehtävässä saat mahdollisuuden osallistua näköalapaikalta johtavan, dynaamisen ja kasvavan terveydenhuollon yrityksen toimintaan. Pääset kehittämään potilasprosesseja mm. osalta. Työskentelet myös osana Länsi-Uudenmaan johtoryhmätiimiä. Vastuutehtävä mahdollistaa myös oman vastaanoton pitämisen, työnkuva ja työmäärä sovittavissa joustavin työajoin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
työskentelykokemusta yleislääkärinä toimimisesta ja/tai yleislääketieteeseen soveltuvan alan erikoislääkärin oikeuksia
kykyä ottaa kantaa työlääketieteellisiin kysymyksiin ja edistää uusien hoitomuotojen ja palveluiden käyttöönottoa
kehittämismielistä toimintaotetta
kykyä johtaa, koordinoida ja viestiä palveluista selkeästi ja innostaa yksikkömme henkilöstöä ja ammatinharjoittajia työssään
halua toimia uudistushenkisessä ja nopeatempoisessa ympäristössä useiden samanaikaisten projektien parissa
osallistumista lääkärirekrytointiin.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.
Tehtävässä pääset kasvamaan ja kehittymään tietojasi ja taitojasi jatkuvasti kartuttaen. Emme odota, että olet välttämättä valmis lääkärijohtaja, etsimme enemmänkin meille sopivaa persoonaa ja asennetta ja olemme valmiina satsaamaan kehitykseesi esimerkiksi koulutusten ja mentoroinnin kautta. Avuksesi ja työkaveriksi saat joukon lääketieteen, hoitotieteen, liiketoimintajohdon, viestinnän ja markkinoinnin sekä digikehityksen parhaita osaajia.

Vastaavan työterveyslääkärin tehtävään käytettävä hallinnollinen työaika on työsuhteen alkaessa noin kolme päivää viikossa, jonka lisäksi toivomme sinun toimivan aktiivisesti omassa vastaanottotyössäsi Mehiläisellä. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si 30.9.2024 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
yksikönjohtaja Satu Ahola
0407569528
satu.ahola@mehilainen.fi

vastaava työterveyslääkäri Tytti Leino
040 6481885
tytti.leino@mehilainen.fi

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Lohja-Laurinkatu/Vastaava-tyterveyslkri-Lohja--Nummela--Karkkila_R0032598-2/apply