Kirjanpitäjä/Accountant, Nordic C-Creditor Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mitä, jos unohtaisit stereotyyppiset tilitoimistot? Tule meille töihin!

Nuorekas ja innovatiivinen tilitoimisto Nordic C-Management etsii tiimiinsä uutta kykyä. Olemme jo kansainvälisillekin markkinoille yltänyt täyden palvelun tilitoimisto, jonka leivissä pääset aktiivisesti kehittämään ammattitaitoasi. Työyhteisömme on tunnettu huonoista vitseistä, olemattomasta hierarkiasta ja parhaista työkavereista. Työskentely tapahtuu lähityönä. Meillä painotetaan työn ja vapaa-ajan toisistaan erossa pitämistä. Kirjanpitäjämme saavatkin pitkälti päättää itse työkuormansa painon. Emme harrasta pitkiä ylityöjaksoja edes tilinpäätösaikaan, lomailla saa rauhassa ja tarvittaessa tietenkin myös "omaa-lomaa"!

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Autotalossa, Espoon Isossa Omenassa, Vantaan Dixissä, Turussa, Tampereella, Lohjalla, Tallinnassa sekä Tukholmassa. Nyt uusin toimistomme on avattu Jyväskylään.

Haemme kirjanpitäjää
Sinulla on todennäköisesti jo ainakin vuoden kokemus kirjanpidosta/tilitoimistossa työskentelystä. Sinulta sujuu sekä toiminimien että pienten osakeyhtiöiden kirjanpito ja tilinpäätökset. Haluat kehittää osaamistasi tai sitten olet toistaiseksi tyytyväinen tilanteeseesi - molemmat vaihtoehdot sopivat meille! Halutessasi autamme sinua urapolullasi taloushallinnon konsultiksi/kouluttajaksi, ja siitä joko asiantuntijaksi tai esihenkilöksi. Tehokkaalla työnteolla sinulla on mahdollisuus ansaita tuntuvia palkkalisiä joka kuukausi, ja päästä tätä kautta yli tavoitepalkkasi. Lisät voivat olla kaikkea 0-1000 € + väliltä!

Tarjoamme sinulle:
Nuorekkaan ja huumorintajuisen työyhteisön.
Erinomaiset ja keskeiset työskentelytilat helppojen kulkuyhteyksien päässä.
Vapauden pitkälti päättää itse työsi määrän.
Mahdollisuuden itsenäiseen työhön, kuitenkaan kollegoiden tukea ja apua unohtamatta.
Kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden tuntuviin lisiin.
Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yrityksen sisällä.
Mielenkiintoisia asiakkaita monipuolisilta toimialoilta.
Vähintään yhtä kattavat edut kuin muillakin.
Kiinnostaako coolimpi kirjanpitäjän pesti?

Hae tehtävään lähettämällä hakemus + CV osoitteeseen hr@c-management.fi. Voit myös halutessasi laittaa meille avoimen hakemuksen, sillä hyviä tyyppejä etsitään aina! :)

Hae työpaikkaa osoitteesta