Sähköasentaja, Tekninen isännöinti, Uusikaupunki, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Varsinais-Suomen hyvinvointialueen eli VARHAn kunnossapitoyksikössä olisi tarvetta osaajille, jotka haluavat oppia uutta ja kehittää ammattitaitoaan SOTE-kiinteistöjen teknisten järjestelmien ammattihenkilöinä. Sähköasentajan toimenkuvana on laaja-alaisesti osallistua sekä omistus- että vuokrakiinteistöjen sähkö- ja heikkovirtajärjestelmien huoltoon ja kunnossapitoon. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu pääkeskukset ja nousukeskukset sekä UPS- ja varavoimajärjestelmät ja näiden laitteistojen käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtävät.
Sähköasentaja osallistuu myös hoitajakutsu-, paloilmoitin-, kulunvalvonta- ja kamerajärjestelmien kunnossapitoon sekä osallistuu tarvittaessa myös päivystysryhmän toimintaan.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva aikaisempi kouluasteinen tutkinto tai soveltuva ammattitutkinto. Soveltuva tutkinto on sähköalan tutkinto.
Oman ajoneuvon käyttö pakollista

Eduksi luemme aiempaa työkokemusta terveydenhuollon yksikössä

Meillä pääset mukaan mielenkiintoiseen, vaihtelevaan ja toimintaansa kehittävään työyhteisöön. Tehtävänkuva on laaja ja työssä on mahdollisuus oppia joka päivä uutta. Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä tarvittavan koulutuksen, joten pääset kehittämään ammattitaitoasi ja vahvistamaan osaamistasi myös jatkossa. Työ on itsenäistä, sopivasti haastavaa, mutta yksin sinun ei tarvitse pärjätä, sillä saat aina apua kokeneilta kollegoilta sekä omalta tiimiltäsi. Huumoriakaan ei työpäivän aikana unohdeta. Työtä tehdään arkisin pääasiassa 7.00 - 15.00 mutta mahdollisesti myös ilta- tai yötöitä erikseen suunniteltujen huoltotöiden osalta.

Varhan kunnossapitoyksikkö on osa kiinteistöpalveluja, jotka huolehtivat kaikista Varhan alueen SOTE- ja PELA-kiinteistöjen kunnossapidosta.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.
Tehtävään valittavalle tullaan teettämään turvallisuusselvityslain mukainen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys virkamääräykselle.

Peruspalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. ammattiala- (max 8 %), vastuu- tai henkilökohtainen lisä. Ammattialalisää maksetaan työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Lisäksi jos työvuosia on yli 15, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää/v

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-01-131-24/fi_FI