Varhaiskasvatuksen opettaja, Eteläisten pk, Hämeenlinnan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lumoudutko sinä lapsesta ja toiminnasta heidän kanssaan? Me etsimme sinua, varhaiskasvatuksen ammattilainen, vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme Eteläisten päiväkotiin esiopetuspätevyyden omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa esiopetusryhmään 1.10.2024 alkaen vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme riveihimme myönteistä ja ratkaisukeskeistä ammattilaista, jonka vahvuus on toimia kunnioittavassa vuorovaikutuksessa lapsen kanssa ja olla aidosti läsnä lapsen toiminnassa ja leikeissä. Näet pedagogiikan ja oppimisen kokonaisvaltaisena toimintana, jossa jokainen hetki on arvokas.Ymmärrät, että vuorovaikutus on keskeinen oppimisympäristö lapselle, ja vaikutat osaltasi tiimissäsi hyvän työ- ja kasvuilmapiirin rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Työssäsi vastaat yhdessä muun kasvattajatiimin kanssa lasten kasvatuksesta, opetuksesta ja hoidosta hyvässä yhteistyössä huoltajien kanssa.

Eteläisten päiväkoti sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodissa on esiopetusryhmä ja kolme 1-5 -vuotiaiden lasten ryhmää. Sisätilat ovat avarat, valoisat, monimuotoiset ja nimenomaan lasten tarpeisiin ja laadukkaaseen varhaiskasvatukseen suunnitellut. Päiväkodilla on myös kaksi omaa pihaa. Eteläisissä vallitsee hyvä ilmapiiri ja uudet työntekijät otetaan ilolla vastaan!

Työterveyspalvelumme sisältävät ennaltaehkäisevien työterveyspalveluiden lisäksi yleislääkäritasoisia sairaanhoidon palveluita. Kaupungin työntekijänä saat myös monia etuuksia esim. alennuksia kulttuuripalveluista sekä Epassi-etuuden.Palkkaus on OVTES:n mukainen.Hämeenlinnan kaupungin ulkopuolelta rekrytoitaville kelpoisille vakinaisille ja vähintään 11 kuukaudeksi rekrytoitaville määräaikaisille opettajille myönnämme viikon palkallisen vapaan (5 työpäivää).

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi painamalla "Hae nyt" mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.9.2024 klo 23.59 mennessä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä päiväkodin johtaja Johanna Knuuttilaan, puhelimitse klo 10-15 numerosta 040 8690 140, tai sähköpostitse johanna.knuuttila@hmledu.fi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuksen esiopetuspätevyyteen vaadittava lakisääteinen pätevyys. Valitun tulee esittää lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja hakuaika tehtävään on 12.9.-27.9.2024. Hakuaika päättyy 27.9. klo 23:59.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hml-varhaiskasvatus.jobilla.com/blrns-56046-varhaiskasvatuksen-opettaja?locale=fi-FI