Hitsaaja, Ehta Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työtehtävänä on erilaisten metallirakenteiden hitsaamisesta, sekä tuotteiden kokoonpanoon liittyviä tehtäviä. Osaamisen ja kiinnostuksen mukaan voit päästä operoimaan kehähitsausautomaattia tai tekemään putkistojen hitsausta. Uusi työntekijä perehdytetään tehtäviin huolellisesti.

Materiaaleina on rautaa ja ruostumatonta terästä. Hitsattavien metallirakenteiden vahvuudet ovat välillä 1 10 mm. Käytössä MIG/MAG menetelmät, joista toivomme kokemusta / suoritettuja luokkia. Suoritetut hitsausluokat eivät ole välttämättömyys, luokat on mahdollista hitsata myös työnohessa. Kokemus voi olla kertynyt työn tai harrastusten kautta.

Tehtävässä tarvitset
 -Teknisten piirustusten lukutaitoa
- Tarkkuutta ja huolellisuutta
- Tiimityöskentelytaitoja ja positiivista asennetta.
- Vuorotyövalmiutta

Tarjoamme sinulle
- Mahdollisuuden kehittyä ja kasvattaa osaamista
- Modernin ja siistin työympäristön
- Mukavan ja avuliaat työkaverit
- Säännöllisen palkan kahdesti kuussa.

Työ alkaa määräaikaisella työsuhteella Ehta Henkilöstöpalveluiden vuokratyöntekijänä, minkä jälkeen mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Laita hakemus 6.10.2024 mennessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja valinta tehdään sopivan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Heli p. 0400 273 730 tai toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi

Me Ehta Henkilöstöpalveluilla helpotamme työnhakuasi ja löydämme sinulle työpaikan, jossa oikeasti viihdyt. Rekryprosessin aikana olemme jatkuvasti tukenasi ja pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä. Tutustu meihin lisää osoitteessa www.ehtahenkilostopalvelut.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.recright.com/careers/fi/ehta/hitsaaja-66e2a1cd769da4d52bccdce9