Maastotyövastaava, Suomen GPS-Mittaus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kasvua ja vahvistusta ja etsimme

Maastotyövastaavaa

Toimenkuvaasi kuuluu projektien valmistelevat työt maastoryhmien työskentelyn mahdollistamiseksi ja luovutettavien aineistojen laadullinen tarkistaminen ja asiakkaalle luovutus. Maastotyöryhmän esihenkilönä toimiminen sekä yhteydenpito asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa ovat myös keskeisiä työtehtäviäsi. Työtehtävät määritellään osaamistasoasi vastaavaksi ja luomme tavoitteet työssä kehittymiseen.

Eduksi tehtävän hoitamisen kannalta katsomme ympäristönäytteenottajan- (vesi- ja vesistönäytteenotto, maaperä- ja kiinteät jätteet) pätevyydet. Työskentelet oman tiimin lisäksi läheisessä yhteistyössä eri sidosryhmiemme kuten asiakkaiden ja viranomaisten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat myös eduksi tehtävän hoitamisen kannalta.

Sinulta toivomme teknisen alan koulutusta, työkokemusta monipuolisesti mittaus- ja tutkimustöistä, kairauksessa käytettävien koneiden ja laitteiden tuntemusta sekä aikaisempaa esihenkilökokemusta. Voit olla uraa aloitteleva insinööri ja jo aikaisempaa kokemusta kerryttänyt osaaja. Omaathan itsenäisen ja oma-aloitteisen työotteen ja olet työntekijänä vastuuntuntoinen ja aktiivinen.

Työpisteesi tulee sijaitsemaan Kuopion pääkonttorillamme. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Tarjoamme erittäin monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan lisäksi hyvän perehdytyksen ja kouluttautumismahdollisuudet. Pääset osaksi Suomen GPS-Mittauksen tiimiä, jossa hyvä yhteishenki konkretisoituu kollegoiden tukena ja apuna. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan lisäksi kilpailukykyisen palkan, työterveyshuollon Terveystalolla, liikunta- ja kulttuuriedun sekä vapaa-ajan matkustajavakuutuksen.

Lisätiedot tehtävästä ja sen sisällöstä aluepäällikkö Kari Luukkonen, p.044 7272 593.

Hakemukset CV:n ja palkkatoiveen kanssa osoitteeseen rekry@savonkuljetus.fi. 30.9.2024 mennessä.

Toimi nopeasti, sillä haastattelut käynnistetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

SGM Consulting (Suomen GPS-Mittaus Oy) tuottaa infrahankkeisiin liittyviä palveluita rakennuttajille, suunnittelijoille ja rakentajille. Erityisesti mm. raideliikenteen suunnitteluun liittyvät ja rautatiealueella tehtävät toimeksiannot ovat erityisosaamistamme. Myös muihin väylä- ja voimajohtojen suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvät tehtävät ovat jokapäiväistä työtämme. Yhtiömme palveluksessa on noin 50 monipuolista infra-alan ammattilaista ja liikevaihtomme oli vuonna 2023 noin 5,8 M€. Kuulumme Savon Kuljetus -konserniin, joka on logistiikka- ja infrarakentamisen sektorilla toimiva monialayhtiö. https://sgm.fi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@savonkuljetus.fi