Myymälätyöntekijä Halloween-sesonkiin, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Punanaamio on hauskanpitoon ja naamiaisiin erikoistunut, vuodesta 1993 toiminut suomalainen yritys. Yritys maahantuo kaikkea hauskanpitoon liittyvää, kuten peruukkeja, naamiaisasuja, naamareita, pilailuvälineitä, hupirekvisiittaa, maskeeraustarvikkeita jne. Pääkallopaikkamme sekä valtakunnallinen nettikauppamme on Turussa ja myymälät löytyvät Turusta, Tampereelta, Helsingistä sekä Vantaalta. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta https://www.punanaamio.fi/

---

Etsimme nyt Punanaamiolle sesonkiin asiakaspalveluhenkistä ja ripeää MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ Helsingin keskustassa sijaitsevaan kivijalkamyymälään! Sesonki ajoittuu viikoille 42-44 ja työskentely tapahtuu myymälän aukioloaikoina arkisin klo 10-20 ja lauantaisin 10-18. Odotamme hakijoilta sitoutumista kyseisille viikoille kokoaikaisesti (37.5h/viikko).

Työtehtäviisi kuuluu aktiivinen asiakaspalvelu myymälän puolella, naamiaisasujen sovituksissa auttaminen sekä muut myymälän avustavat työt, kuten esimerkiksi hyllytys ja myymälän siisteyden ylläpito. Emme vaadi välttämättä aiempaa kokemusta kaupan alalta, vaan tärkeintä on ASENNE! Tehtävässä menestyy henkilö, joka pystyy toimimaan kiireen keskellä ripeästi ja palvelemaan asiakkaita hymy huulilla.

Tarjoamme sinulle loistavan työporukan, missä hauskanpitokin on sallitua! Töitä tehdään täysillä, mutta aina pieni pilke silmäkulmassa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus oheisen linkin kautta https://www.click-hp.fi/hakemus/20496
tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantalalle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Olemme yhteydessä hakemusten perusteella haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin viikolla 39. Kaikki lisätiedot tehtävään liittyen Clickin Tiina Rantalalta ma 23.9. ja ke 25.9. klo 13-15 p. 050 411 0371.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20496