Teollisuusmaalari monipuolisiin tehtäviin, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 15-17€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Teollisuusmaalari, Soukkio Oy (Luopioinen)

Etsimme Soukkio Oy:lle TEOLLISUUSMAALARIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Soukkion tilat sijaitsevat Luopioisissa. Työn saisit aloittaa heti, kun se vain sinulle sopii. Työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen. Soukkio valmistaa erilaisia tienhoitolaitteita, kutne auroja ja lanoja. Soukkio Oy:n tienhoitolaitteet perustuvat omaan asiakaslähtöiseen suunnitteluun, ja ne valmistetaan alusta asti oman henkilöstön toimesta yli 30 vuoden kokemuksella. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.soukkio.fi.

Työtehtävät koostuvat korkeapaineruiskulla maalaamisesta sekä kokoonpanotyöstä. Työssä ei kuitenkaan ole lähtökohtaisesti hitsaamista, vaan hitsarit ovat erikseen. Ensin komponentit pohjamaalataan. Osien kuivuttua, tuotteen runko kootaan ja maalataan vielä kerran. Työssä tehdään myös hydrauliikka-asennusta. Työvaiheet opetetaan hyvin, joten ei haittaa, jos kaikista työvaiheista ei erikseen ole kokemusta. Kaikki työpisteet opittuaan työntekijä pääsee tekemään monipuolisesti eri vaiheita, kuitenkin niin, että maalaus olisi työsi pääpaino. Työtä tehdään arkipäivisin, joten illat ja viikonloput ovat vapaina. Näin ollen viikkotyöaika on pääsääntöisesti 40h/vko, kuitenkin olisi hienoa, jos voisit tehdä työtä esimerksi 32-40h/vko liukumalla. Työntekijän palkka on kokemuksesta riippuen noin 15-17€/h. Käytössä on teknologiateollisuuden TES.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn pitkään toimineessa yrityksessä
- työpaikan, jossa todella viihdytään
- selkeät työajat
- tyypillistä kattavammat työterveyspalvelut
- selkeän työkokonaisuuden
- tiimin tuen ja kivat työkaverit

Tehtävässä menestymisessä auttaa:
- perustason ymmärrys ruiskumaalaamisesta
- hyvät kädentaidot ja työkalujen käyttötaito

Arvostamme:
- oma-aloitteisuutta
- huolellisuutta
- luotettavuutta
- kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä, jossa on pitkä ja hyvä tulevaisuus sekä kasvun mahdollisuudet

Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ! Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, nyt olisi sinun vuoro kertoa itsestäsi lisää!

Täytä hakemus pikimmiten linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/20497. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kerrothan meille, miksi olisit juuri tähän tehtävään sopiva valinta. Valitettavasti suuren yhteydenottomäärän vuoksi yhdeydenotot vain aamuisin klo 9-11. Rekrytoinneista vastaa Click henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli, p. 050 411 6510 / etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Soukkion toiveesta kaikki yhteydenotot Meerille.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20497