Myyjä, Henkilöstö Reservi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Myyjä henkilöstövuokrausyritykseen

Mitä etsimme uudelta Reserviläiseltä?
Etsimme iloista, mukavaa, innostavaa, motivoitunutta ja ahkeraa myyjää tiimiimme Henkilöstö Reserville. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, jossa pääset osaksi hyvää porukkaa. Toimistomme sijaitsee Malminkartanon juna-aseman kupeessa hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Arvostamme erityisesti iloista tiimipelaajaa, jolla on rakennusalan tietämystä sekä sosiaalisen median osaamista, sillä nykymaailmassa viestintä ja näkyvyys ovat avainasemassa. Työskentelyssämme tärkeää on huolellinen taustatyö ja kommunikaatio, sillä haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua.
Käytämme LikeIT-järjestelmää, joka tukee niin myyntiä kuin henkilöstöhallintoa. Reservimme avulla voimme joustavasti vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja varmistaa, että meillä on aina käytettävissämme sopivimmat osaajat. Vaikka et järjestelmää vielä osaisi niin ei hätää, me koulutamme!

Työnsuorittamiseen vaaditaan ajokortti ja auto.

Palkkaus
Palkka muodostuu kuukausipalkasta sekä myynnin proviosta, joten liitä hakemukseesi myös oma palkkatoiveesi.

Arvomme
Henkilöstö Reservin arvomme - rehellisyys, avoimuus, luottamus ja tekemisen ilo - ovat meille tärkeitä, ja odotamme että myös sinä sitoudut näihin arvoihin. Asiakasrajapinnassa toimimme näiden arvojen puitteissa, pyrkien aina löytämään asiakkaillemme oikeat työntekijät tekemään tarvittavat työt.

Jos tunnistat itsesi ja uskot olevasi etsimämme henkilö, älä epäröi! Nyt on loistava hetki tarttua toimeen ja lähettää hakemuksesi. Tämä on tilaisuus, jota et halua missata!
Lähetä vapaamuotinen hakemuksesi ansioluettelon kera osoitteeseen info@reservioy.fi

Lisätietoja voit kysellä osoitteesta info@reservioy.fi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:kaisla.haro@reservioy.fi