Haetaan sosionomia lastensuojeluyksikköön!, Pohjankodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Palkkaus: 2665,28-2960,74€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pohjankodit Oy on Keminmaassa sijaitseva yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoava yritys. Kaipaamme vakituiseen työsuhteeseen ohjaajaa lastensuojeluyksikköön, hae meille!

Koulutusvaatimuksena on sosionomin ammattikorkeakoulututkinto, myös valmistuvat opiskelijat huomioidaan hakuprosessissa.

Nuorisokodissa on kaksi lastensuojelun perustason yksikköä. Yksiköt on tarkoitettu 12-17 vuotiaille huostaanotetuille, kiireellisesti sijoitetuille tai avohuollon tukitoimina sijoitetuille lapsille. Yksikkömme on viihtyisä ja sijaitsee idyllisessä ympäristössä. Meillä työskentelee koulutettu ja osaava henkilökunta tukemassa lasten ja nuorten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja elämänlaadun parantumista. Työntekijämme ovat AGGRESSION REPLACEMENT TRAINING® (ART) -, ja MAPA® haasteellisen käytöksen ennaltaehkäisyyn ja hallinnan menetelmäosaajia. Lisäksi yksiköissämme on koulutettuja neuropsykiatrisia valmentajia. Nuorisokodin henkilökunnan koulutukset painottuvat asiakaskunnan tarpeiden mukaan ja kuulemme myös henkilökunnan toiveita lisäkoulutuksiin liittyen. Yksiköissämme on mahdollisuus nuorisopsykiatrian erikoislääkärin palveluihin, konsultaatioon sekä vastaanottoon turvallisen ja kokonaisvaltaisen hoitopolun takaamiseksi sekä pienryhmä opetukseen erityisopettajan ja koulunkäynnin ohjaajan johdolla. Meillä asuvat lapset kokevat yksikkömme turvalliseksi ja aikuisten vastaanoton lämpimäksi. Työskentelymme pohjautuu arvoihimme, joita ovat turvallinen kasvuympäristö, läsnäolo ja osallisuus.

Tarjoamme sinulle työterveyspalvelut, erinomaiset hyvinvointiedut: ePassi hyvinvointietuuden, pyöräedun sekä säännöllisen työnohjauksen sekä huiput työkaverit.

Palkkaus 2665,28-2960,74€ kuukaudessa + vuorolisät.

Hakemukset sekä CV lähetetään osoitteeseen noora.tikka@pohjanranta.com. Haastatteluita tehdään hakuaikana ja työ voi alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:noora.tikka@pohjanranta.com