Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Alltime Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me Alltimella pidämme huolta arkemme tärkeimmistä elinympäristöistä. Liity osaksi kasvutarinaamme luomaan Pohjoismaiden johtavaa rakennetun elinympäristön kunnossapitäjää!

Etsimme nyt nopeasti kasvavaan organisaatioomme langat käsissään pitävää moniottelijaa vastaamaan Suomen markkinoinnista ja viestinnästä sujuvalla suomen ja englannin kielellä. Tässä roolissa pääset konkreettisesti vaikuttamaan Alltimen voimakkaaseen kasvuun mm. brändi- ja somemarkkinoinnin, sekä myyntiliidien tuottamisen kautta. Työskentelet käytännönläheisesti tuottaen asioita itse, sekä toimistokumppaneidemme kautta. Raportoit konsernin johtoryhmään kuuluvalle markkinointi-, viestintä- ja vastuullisuusjohtajalle, ja teet läheistä työtä Alltime Suomen kaupallisen tiimin kanssa.

Tehtävänkuvaasi kuuluu esimerkiksi:

- Vastuu Alltime Suomen sosiaalisen median kanavista ja niiden sisällöntuotannosta
- Brändimateriaalien kehitys ja brändin jalkautus eri kanavissa
- Kampanjoiden suunnittelu ja toteutus yhdessä myynti- ja markkinointitiimin kanssa
- Suomen sisäinen viestintä: esim. intran sisällöntuotanto ja henkilöstön uutiskirjeiden koostaminen
- Tulospohjaisen digimarkkinoinnin (performance-based marketing, esim. SEO, SEM ja somekampanjat) tehtäviä ja suunnittelua
- Yhteistyötä Ruotsin tiimimme kanssa yhteisissä markkinointiaktiviteeteissa
- Mahdollisten tapahtumien ja webinaarien suunnittelu ja toteutus

Mitä odotamme sinulta?
Sinun ei välttämättä tarvitse täyttää täydellisesti jokaista kriteeriä - näyttöjen lisäksi arvostamme oppimiskykyä ja -halua tarvittavia taitoja kohtaan.

- Yli 3 vuotta relevanttia työkokemusta erityisesti generalisti/in-house-roolista
- Erinomaisia sisällöntuotantotaitoja (vähintään kirjoitustaitoja, mutta kokemus tai kiinnostus kuva-, animaatio- ja videosisältöihin on myös etu)
- Vahvaa projektiosaamista: pystyt yhtäaikaisesti hallitsemaan ja edistämään useita erilaisia kokonaisuuksia
- Näkemystä ja kiinnostusta sosiaalisen median hyödyntämiseen markkinoinnissa
- Tulospohjaisen markkinoinnin ja erilaisten työkalujen osaamisesta on hyötyä tehtävässä (esim. Google Analytics, Search Console ja Ads, Meta Ads, Linkedin Campaign Manager, Salesforce)
- Aloitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta, jotta pystyt itseohjautuvasti viemään ideoita käytäntöön
- Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa. Myös ruotsin kielitaidoista on hyötyä tehtävässä, sillä teemme yhteistyötä Ruotsin tiimin kanssa.
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Mitä tarjoamme sinulle?

Alltime on nopeasti kasvava (vertailukelpoinen liikevaihto noin 90 miljoonaa euroa; 2022 liikevaihto noin 37 miljoonaa euroa) Pohjoismainen kiinteistöpalvelu-, siivous- ja kunnossapitoalan yritys, jossa brändi on yksi strategian neljästä painopistealueesta. Pääset siis ympäristöön, jossa brändiin halutaan panostaa strategisena kilpailuetuna, ja jossa markkinoinnilla on keskeisen tärkeä rooli osana kunnianhimoista kasvua. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon, puhelinedun, Edenred lounas- ja virike-edun ja polkupyöräedun. Voit hyödyntää joustavasti etätyöskentely- ja liukumamahdollisuuksia, mutta toivomme kohtaavamme säännöllisesti myös Vantaan, Oulun tai Turun toimipisteillämme. Tehtävään voi sisältyä satunnaista matkustamista Suomessa ja Ruotsissa.Sinulla on yli 1 000 työkaveria ympäri Suomea ja Ruotsia maanläheisessä, matalassa organisaatiossa, jossa ilmentyvät arvomme: ketteryys, luotettavuus, joukkuepeli ja ammattitaito. Meillä on tekemisen meininki ja hyvä henki: esimerkiksi työtyytyväisyyskyselyssämme "työkaverit kohtelevat minua hyvin" -kysymyksen keskiarvo oli 4.3/5.

Kiinnostuitko?

Jos tämä kuulosti sinun jutultasi, kerro meille itsestäsi CV:n ja hakemuksen muodossa mahdollisimman pian, viimeistään 30.9.2024. Haastattelemme hakijoita jo rekrytointiprosessin aikana ja positio täytetään sopivan kandidaatin löytyessä.

Mikäli haluat keskustella roolista tarkemmin, voit soittaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Antti Kalskeelle +358 40 569 1534 tai laittaa sähköpostia antti.kalske@alltime.fi. Parhaiten tavoitat Antin 18.9. klo 12-13 , ja 20.9. klo 15.30-16.30.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/c10b8e3b-046c-46ed-8120-dc3bffc813b2