Toiminnanjohtaja, Palokan Riento r.y.
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Palokan Riento ry:lle uutta toiminnanjohtajaa

Toiminnanjohtajana olet seuran keulakuva ja vastaat päivittäisen toiminnan johtamisesta sekä talouden seurannasta. Monipuoliseen työhösi kuuluu viestinnän, markkinoinnin ja tapahtumien kehittämistä, varainhankintaa sekä sidosryhmien ja kumppanuuksien hallintaa. Toiminnanjohtajana toimit seuran viiden muun työntekijän esihenkilönä ja hallinnon asiantuntijana.

Toiminnanjohtajan tehtävä tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn Keski-Suomen toiseksi suurimmassa jalkapalloseurassa. Täyden tuen työhösi antavat aktiivinen ja kehitysmyönteinen johtokunta, sitoutuneet työntekijät sekä suuri määrä innokkaita vapaaehtoisia.

Toivomme sinulta kykyä johtaa ja kehittää toimintaa seuran arvojen sekä strategian mukaisesti. Talous- ja henkilöstöhallinto ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja sekä omaat erinomaiset organisointi-, viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Hallitset myös sosiaalisen median käytön ja koet sen luontevana osana markkinointia ja jokapäiväistä työtäsi. Kokemuksesi seuratoiminnasta ja tapahtumien järjestämisestä luovat perustan tehtävässä pärjäämiselle. Etsimme ensisijaisesti motivoitunutta ja hyvää tyyppiä, kaikkea ei tarvitse osata ennakkoon!

Tuleva työpisteesi sijaitsee toimistollamme Palokassa, mutta työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä. Osa työstä ajoittuu iltoihin sekä viikonloppuihin. Tehtävä on kokoaikainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnet olevasi oikea henkilö meille uudeksi toiminnanjohtajaksi, hae paikkaa Palloliiton Recright-järjestelmässä 30.9.2024 mennessä: https://www.recright.com/careers/fi/seurojenpalloliitto/toiminnanjohtaja-66daeafe37fbce1faa5c95c3. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelon sekä palkkatoiveen. Ole nopea, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Linda Häyrinen, puheenjohtaja@pari.org tai 044 503 6628.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.recright.com/careers/fi/seurojenpalloliitto/toiminnanjohtaja-66daeafe37fbce1faa5c95c3