Parturi-kampaaja, Hiuspalvelu Kajuutta Kotka, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
KOTKA

Haussa on vakituiseen työsuhteeseen

KAKSI PARTURI-KAMPAAJAA HIUSPALVELU KAJUUTTAAN

Avaamme uuden KSO Hiuspalveluiden toimipisteen marraskuun 2024 lopulla! Hiuspalvelu Kajuutan upouusi liiketila sijaitsee viimeistelyä vaille valmiissa kauppakiinteistössä Kotkansaarella. Työsuhteet ovat lähtökohtaisesti kokoaikaisia (37,5 h/vko), mutta jos niin toivot, on alkuun mahdollista sopia myös osa-aikaisesta työajasta.

Parturi-kampaajana huolehdit onnistuneiden palvelukokemusten tuottamisesta ja arvoa luovan lisämyynnin tekemisestä asiakkaillemme. Olemme koko perheen parturi-kampaamo, joten palvelemme kaiken ikäisiä asiakkaitamme yksilöllisen mutta tasalaatuisen palvelun periaatteita noudattaen.

Odotamme sinulta:
 INTOA HIUSTEN LISÄKSI MYÖS ASIAKASPALVELUUN. Olet parturi-kampaajan koulutuksen omaava henkilö, joka nauttii monenlaisista asiakaskohtaamisista. Koulutuksen lisäksi alan työkokemus katsotaan eduksi.

YHTEISTYÖTAITOJA. Teemme töitä itsenäisesti mutta yhteen hiileen puhaltaen. Laajojen aukioloaikojemme johdosta (ma-pe 9-19 & la 9-16) töitä tehdään vaihtelevasti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Me tarjoamme Sinulle:
 Laajan ja innostavan kollegaverkoston sekä kattavan perehdytyksen.
 Kaupan alan TESin mukaisen kiinteän tuntipalkan, mikä tarkoittaa kokemusvuosien mukaan 13,24 €/h-15,24 €/h.
 Vakituisen työsuhteen alueen suurimman yksityisen työnantajan palveluksessa. Työsuhteet alkavat marraskuun 2024 lopulla.
 S-ryhmän ja KSO:n laajat henkilöstöedut, joista esimerkkinä 25 % alennus ravintolaostoista ja 200 euron vuosittainen ePassi-saldo.

Kiinnostuitko? Hakuaikaa on ma 30.9.2024 saakka. Työhaastatteluun kutsuttaviin henkilöihin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa KSO Hiuspalveluiden kampaamopäällikkö Mervi Putkonen / mervi.putkonen@sok.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/S-market-Kotkansaari/Parturi-kampaaja--Hiuspalvelu-Kajuutta-Kotka_R-29298-1