Lähihoitaja (Rinteelä, Kuukankodin palvelukeskus,, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Palkkaus: 2407,34€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaipaatko elämääsi vaihtelevia työpäiviä ja huippua työporukkaa? Tervetuloa rakentamaan yhteistä työarkea kanssamme Rinteelän tiimiin! Haemme vakituiseen tehtävään

LÄHIHOITAJAA

Rinteelän yksikössä on 17 ympärivuorokautisen asumisen paikkaa ja 2 laitoshoitopaikkaa. Palveluasumisessa turvataan yksilöllinen asuminen henkilöille, jotka tarvitsevat runsaasti hoitoa, huolenpitoa ja valvontaa ympärivuorokautisesti. Tarkoituksena on ylläpitää asiakkaiden päivittäistä toimintakykyä kuntouttavan työotteen, virikkeellisen toiminnan ja yhteisöllisyyden avulla kodinomaisessa ympäristössä.

Työhösi kuuluu asukkaiden päivittäinen perushoiva sekä turvallisen ja viihtyisän ympäristön luominen, jotta asukkaamme voivat elää omannäköistään arvokasta elämää. Pääset mukaan kehittämään kuntouttavaa- ja toimintakykyä ylläpitävää toimintaa.

Tarjoamme sinulle aktiivisen työympäristön pienessä, ketterässä ja maalaisjärkisessä työyhteisössä.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve!

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Arvostamme kykyä toimia sekä itsenäisesti, että moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Tehtävässä tarvitaan itseohjautuvuutta, sekä kehittämismyönteisyyttä. Arvostamme kuntouttavaa työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä ja aloitteellisuutta.

Lähihoitajamme tekevät lähtökohtaisesti 3-vuorotyötä, mutta myös 2-vuorotyöstä on mahdollistaneuvotella.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Uurainen on kaunis luonnostaan. Uuraisilla on tilaa tulevaisuudelle, asumiselle ja työlle. Asut mutkattomasti omassa rauhassa, mutta naapurit ovat lähellä. Luonnollisen kasvun kunnassa on eniten nuoria asukkaita koko Keski-Suomessa ja uusia asukkaita tulee jatkuvasti. Käy tutustumassa Uuraiseen: https://uurainen.fi/

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620313/fi_FI