Myyntineuvottelija, Keski-Pohjanmaan Metsämarkkinointi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Myyntineuvottelija / Kiinteistönvälittäjä - Keski-Pohjanmaa

Etsimme tiimiimme myyntineuvottelijaa tai kiinteistönvälittäjää vakituiseen työsuhteeseen 200 km säteellä Kokkolasta! Jos sinulla on intohimoa asunto- ja/tai maa- ja metsätilojen kauppaan, erinomainen palveluasenne ja haluat olla osa menestyvää yritystä, saatat olla etsimämme henkilö. Olemme tehneet vuosittain yli 100 luovutuskirjaa ja niihin liittyvät paperi- ja maastotyöt.

Miksi liittyisit meihin?
Vahva tiimi ja tuki: Osaava ja komenut tiimimme tukee sinua jokaisessa vaiheessa. Tarjoamme perehdytystä ja koulutusta asunto- sekä maa- ja metsätilojen välityksen erityispiirteistä.

Vapautta ja joustavuutta: Hallitset omaa aikatauluasi ja työskentelet sekä itsenäisesti että tiiminä. Me luotamme työntekijöihimme ja tarjoamme vapautta suunnitella oma työnkuvasi. Voit työskennellä myös etänä ja otamme huomioon osaamisesi.

Modernit työkalut: Käytössäsi ovat alan työkalut ja ohjelmistot, jotka tukevat työtäsi ja parantavat asiakaskokemusta.

Mitä toivomme sinulta?
Asiakaspalveluhenkisyyttä: Asiakkaiden tyytyväisyys on sinulle ykkösprioriteetti.
Tavoitteellisuutta: Olet myyntihenkinen ja tavoitteellinen, ja nautit haasteista.
Halua oppia: Olet valmis kehittämään taitojasi ja oppimaan uutta metsä- ja maatilojen sekä asuntojen välityksessä. Koulutuksesta on toki hyötyä, mutta jos on halua, niin työt oppii myös tekemällä. Plussaa olisi maa-/metsätalouden tai kaupallisen alan opisto- tai yliopistotason koulutus. Nykyisessä tiimissä on metsänhoitaja ja ympäristöalan diplomi-insinööri.

Kiinnostuitko?
Jos tunnet olevasi etsimämme myyntineuvottelija tai kiinteistönvälittäjä, lähetä hakemuksesi ja CV
osoitteeseen mmoy@anvianet.fi. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit sopiva lisä tiimiimme ja miten voit auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme jatkaa yli 100 luovutuskirjan vuosivauhtia. Lisätietoja tehtävästä nettisivulta https://metsmarkkinointi.fi ja sen yhteystiedoista.

Liity asiantuntevaan ja dynaamiseen tiimiimme Keski-Pohjanmaan Metsämarkkinointi Oy LKV ja menesty kanssamme asuntojen, maa- ja metsätilojen välityksessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mmoy@anvianet.fi