Ylläpitokoordinaattori (sijaisuus), Suomen Yliopistokiinteistöt Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) - paras kampuskumppani

Ylläpitokoordinaattori (sijaisuus)

Kiinteistökohteen johtamisen yksikkömme huolehtii kiinteistöjemme ylläpidosta ja tämän tiimin SYKkeeseen etsimme nyt ylläpitokoordinaattorin sijaista ajalle 1.12.2024 - 31.12.2025 Tampereen toimipisteeseemme. Tehtävää on mahdollista hoitaa myös Turun tai Oulun toimistoltamme.

Ylläpitokoordinaattorin vastuulla on ylläpidon tietojärjestelmien käyttäminen ja sopimusten hallinta. Tehtävään kuuluu osallistuminen ylläpitopalveluiden kehittämiseen, laadunhallintaan sekä palveluverkoston johtamiseen ja toiminnan ja talouden suunnitteluun. Työt sujuvat aktiivisessa ja tiiviissä yhteistyössä SYKin ylläpitopäällikön ja teknisten managerien tukena sekä vuorovaikutuksessa koko työyhteisön, palvelutoimittajien ja asiakkaiden kanssa.

Mitä toivomme?Ylläpitokoordinaattorin tehtävässä menestymisessä olennaista on kokemus kiinteistöalalta ylläpidon parista sekä erinomaiset tietotekniset taidot ja järjestelmien hallinta. Käytössämme on mm. M365-ympäristö, Granlund Manager -huoltokirjajärjestelmä ja muita talouden sekä projektihallinnan järjestelmiä, joiden keskiössä tulet työskentelemään. Tehtävään soveltuva koulutus voi olla esim. tradenomi tai insinööri. Tiimimme arvostaa huipputyökaveria, joka on sekä itsenäinen vastuunkantaja että reilu tiimipelaaja. Oletko sinä toimeen tarttuva ratkaisujen löytäjä, ja haluat päästä kehittämään yhteiskunnallisesti tärkeää ja vastuullista kiinteistöomistamista?

Tulisitko mukaan SYKkimään?Haemme työkaveria, jolla on arvojemme mukaisesti halu ottaa asioista selvää kuuntelemalla ja keskustelemalla uteliain mielin. Meiltä löydät täynnä monipuolista osaamista olevan työympäristön, jossa voit kehittää osaamistasi. Ajattelemme, että erinomainen työntekijäkokemus näkyy myös asiakaskokemuksessa, joten meillä ihmisistä pidetään huolta. Tarjoamme modernin työympäristön ja henkilöstöedut. Parasta SYKillä ovat mahtavat työkaverit, monivivahteinen kiinteistösalkku sekä tulevaisuuteen suunnattu katseemme. Tutustu meihin tarkemmin: www.sykoy.fi ja www.instagram.com/syk_oy

Jos koet tehtävän omaksesi ja haluat tarttua uusiin haasteisiin, lähetä meille hakemuksesi ja kerro, miksi juuri sinä olet sopiva henkilö tähän tehtävään. Odotamme innolla mahdollisuutta tutustua sinuun!

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kera viimeistään 30.9.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15-17 ylläpitopäällikkö Ville Kautto, +358 44 347 3526.

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) on kiinteistöomistaja, jonka omistuksen keskipisteenä ovat kymmenellä paikkakunnalla sijaitsevat yliopisto- ja korkeakoulukampukset.

Vuokraamme, ylläpidämme ja kehitämme nykyaikaisia, toimivia ja tehokkaita kiinteistösalkussamme olevia tiloja. SYK hallinnoi tällä hetkellä noin 1,3 miljardin euron kiinteistöomaisuutta ja tavoitteenamme onkin olla paras kampuskumppani!

Tuemme omistajayliopistojen toimintaa toimitilakumppanina ja luomme tulevaisuuden tilaratkaisuja yhdessä huipputiimimme kanssa, niin yliopistoille kuin myös kampuksille sijoittuvien yliopistojen sidosryhmien sekä myös yksittäisten yritysten tarpeisiin. Toimintaamme ohjaavat kiinteästi myös vastuullisuus ja kestävän kehityksen periaatteet.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/5dbadbf0-b20d-49a4-9960-d923efcc32be