Röntgenhoitaja Lohjan ja/tai Nummelan Mehiläisen, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Mehiläisellä pääset tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä - laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo yli 100 vuoden ajan.

Haemme röntgenhoitajaa Lohjan Mehiläisen lääkärikeskukseen

Onko sinulla pettämätön röntgenkatse ja oletko säteilytyön rautainen ammattilainen? Jos omaat röntgenhoitajan koulutuksen ja haluat työskennellä tiimissä, jossa jokainen röntgenhoitaja on asiantuntija, käännä katseesi kohti Mehiläistä! Meillä työskentelet tärkeänä osana asiakkaiden hoitoketjua yhteistyössä mukavien radiologiemme kanssa.

Lohjan lääkärikeskuksessa toteutetaan seuraavia kuvantamistutkimuksia:
-Natiiviröntgentutkimukset
-Ultraäänitutkimukset
-Mammografiatutkimukset

Meillä voit työskennellä kokoaikaisen työsuhteen lisäksi myös osa-aikaisena, mikäli se sopii paremmin elämäntilanteeseesi. Meille on tärkeää löytää ratkaisut, jotka sopivat parhaitentyöntekijöillemme, sillä tyytyväinen röntgenhoitaja tarjoaa myös asiakkaille valtakunnan parasta kuvantamispalvelua!

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisestitäydennyskoulutuksiin.Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen pystyy vaikuttamaan oman yksikön toimintaan. Mehiläisen yksityisissä lääkärikeskuksissa työskentelee yli 100 röntgenhoitajaa. Tervetuloa osaksi Mehiläisen kuvantamisperhettä!

Työ alkaa:sopimuksen mukaisesti

Tutustu röntgenhoitajan työhön Mehiläisessä täältä:https://www.youtube.com/watch?v=0LSLxWd2wFg

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.8. mennessä

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palvelupäällikkö Laura Peltokorpi
p.0401217367
Laura.Peltokorpi@mehilainen.fi
Innostuitko? Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Lohja-Laurinkatu/Rntgenhoitaja-Lohjan-Mehilisen-lkrikeskukseen_R0031245-2/apply