Liikennemyymälätyöntekijä, ABC Raisio, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
RAISIO

ABC-liikennemyymälästä löydät saman katon alta niin ruokakaupan, kahvilan, ravintolan kuin Hesburgerinkin palvelut, unohtamatta kulkuneuvosi menovettä tai -sähköä! Ja kaikki tämä höystettynä peukutettavalla palvelulla.

ABC Raision tiimi etsii LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on osa-aikainen 90 tuntia kolmessa viikossa.
Liikennemyymälätyöntekijän tärkein tehtävä on helpon ja nopean asioinnin mahdollistaminen asiakkaalle. Tehtävään kuuluu monipuolisesti kaikki liikennemyymälän työt ABC:n marketissa, ravintolassa ja Hesburgerissa. Arki pitää sisälläänmuun muassa kassatyötä, kuorman purkua ja hyllytystä, tarjoilua, salaatti- ja noutopöydän täyttämistä sekä yleisen siisteyden ylläpitoa. Työtä tehdään vaihtelevissa vuoroissa arkisin ja viikonloppuisin kello 5.30-00.30.

Tulevalta tiimiläiseltä odotamme:
positiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta

nautit asiakaspalvelusta ja monipuolisista työtehtävistä

hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä

Me Turun Osuuskaupassa tarjoamme sinulle:
Monipuolisen ja joustavan arjen arvokkaassaasiakaspalvelutyössä

Kattavan perehdytyksen työtehtävääsi sekä mahtavan ja ammattitaitoisen tiimisi tuen päivittäisessätekemisessä

Kattavat työterveyspalvelut ja vapaa-ajantapaturmavakuutuksen

Mahdollisuuden kannustepalkkioon sekä Suomen monipuolisimmathenkilöstöedut!

Mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen, jota tukevat myös monipuoliset koulutukset yhteistyössä S-ryhmän oppimis- ja valmennuskeskusJollas-instituutinkanssa.

Työpäiviä Suomen innostavimmassa työyhteisössä! Turun Osuuskauppa on saanut Suomen innostavimmat työpaikat tunnustuksen jo kolmena vuonna peräkkäin, joka viestii henkilöstön korkeasta omistautuneisuudesta sekä yrityksen pitkäjänteisestä ja osallistavastakehittämisestä.

Haetiimikaveriksemmetäyttämällähakulomake22.9.Mennessä!

Haluaisitko kuulla tehtävästä ja Turun Osuuskaupasta lisää? Liikennemyymäläpäällikkö Iiro Ala-Mutka kertoo mielellään lisää. Iiron tavoitat parhaiten arkisin klo 9-15 numerosta 010 764 5765.

Turun Osuuskauppa on yli 180 000 asiakasomistajan omistama alueellinen osuuskauppa, jonka tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen. Meidän yli 2600 työntekijäämme työskentelee market-, liikenne-, matkailu-, ravitsemis-, tavaratalo- ja erikoisliikekaupassa sekä pankkitoiminnassa. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli noin 785,7 miljoonaa euroa. Teemme Varsinais-Suomesta parempaa paikka elää ja asiakkaidemme arjesta juhlaa. Tuloksemme ohjataan oman toimialueen investointeihin, palveluja käyttävien asiakasomistajien palkitsemiseen, henkilöstön ammattitaidosta ja työhyvinvoinnista huolehtimiseen, yhteiskunnallisten vastuiden kantamiseen sekä monimuotoisen harrastus- ja yleishyödyllisen toiminnan tukemiseen. Turun Osuuskauppa on osa S-ryhmää.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ABC--RAISIO/Liikennemyymltyntekij--ABC-Raisio_R-29274