Sairaanhoitaja tai lähihoitaja, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Hoivakoti Sigridiin hoitajaa sijaisuuteen syyskuun 2025 loppuun asti. Koulutukseltasi voit olla lähihoitaja tai sairaanhoitaja. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivakoti Sigrid työpaikkana

Hoivakoti Sigrid tarjoaa turvallisen ja lämminhenkisen kodin 34 asukkaalle. Sijaitsemme vehreällä ja rauhallisella asuinalueella. Meillä sinua odottaa rento, nuorekas ja huumorintajuinen työyhteisö, johon uusien työntekijöiden on helppo tulla.

Tiimityö on meille erityisen tärkeää ja puhallammekin kaikki yhteen hiileen, varmistaen samalla myös uusien työntekijöiden kattavan perehdytyksen. Toimimme joustavasti, jotta jokainen voisi vaikuttaa oman arkensa sujuvuuteen ja tehdä työtä omaan elämäntilanteeseensa sopivasti. Tutustu yksikköömme ja työyhteisöömme tarkemmin lukemalla kodista lisää täältä tai seuraa meitä Instagramissa: @esperi_sigrid.

Työpäiväsi meillä

Hoitajana vastaat asukkaiden hyvästä hoivasta ja mahdollistat asukkaan aktiivisen toimijuuden arjessamme. Työtehtäviisi kuuluu koulutuksestasi riippuen asukkaiden perushoito kuntouttavalla työotteella, omaisyhteistyö, lääkehoidon toteuttaminen, toimintakyvyn arviointi moniammatillisen tiimin kanssa sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen.

Tehtävä on sijaisuus syyskuun 2025 loppuun asti. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi. Työ on kokoaikainen ja 2-vuorotyötä.

Tehtävässä edellytämme

- lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa
- voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
- vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-taso)

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi tulemme edellyttämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiltä asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Palkka

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle määräaikaisesti yksikkökohtaista saatavuuslisää 150€/kk.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, SATS Online -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönjohtaja Kirsi Rusila, puhelimitse 050-5403342 tai sähköpostitse kirsi.rusila@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4961985-sairaanhoitaja-tai-lahihoitaja-sijaisuuteen-hoivakoti-sigrid