Sairaanhoitajan sijaisuus kirurgisella osastolla, Kainuun hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Palkkaus: 2917,28€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kirurgisella osastolla hoidetaan usean eri kirurgisen erikoisalan potilaita samalla osastolla. Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja vastaa osaltaan asiakkaiden hoidon koordinoinnista sekä hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista työvuorossa ollessaan. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä, yhteistyössä asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa.

Kirurgian osasto B on 40 paikkainen osasto, joista 9 potilaspaikkaa sijoittuu infektioyksikköön, jossa tilat on suunniteltu siten, että siellä pystytään hoitamaan konservatiivisten ja kirurgisten erikoisalojen potilaita, joilla on jokin sellainen infektio tai muu sellainen syy, joka vaatii eristystiloissa hoitoa.

Pääset vaikuttamaan työhösi omalla persoonallasi, tuemme ammatillisessa kehittymisessä, tarjoamme joustavat työajat ja modernit työvälineet sekä uudet tilat. Huomioimme työsuhteen ja -vuorojen suunnittelussa elämäntilanteesi ja tarpeesi

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti, sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Eduksi katsotaan työkokemus kirurgisen potilaan hoitotyöstä. Edellytämme monipuolisia vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, organisointi- ja päätöksentekokykyä, joustavuutta sekä avointa ja luovaa ajattelua muuttuvissa olosuhteissa ja halua kehittää sekä itseäsi että työyksikön toimintaa.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 14.10.2024, koeaika 2 kk.

Vastaanotamme hakemukset Kuntarekryssä.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Työntekijät voidaan testata huumausaineiden varalta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAI-05-229-24/fi_FI