Hoitajia keikkatöihin, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa? Etsitkö vaihtelua nykyiseen työhösi tai lisäansioita satunnaisen keikkatyön kautta?

Haemme nyt Hoivakoti Oulaan hoitajia keikkatöihin. Koulutukseltasi voit olla lähihoitaja tai hoiva-avustaja. Lue alta lisää ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivakoti Oula työpaikkana

Hoivakoti Oula tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa 32:lle ikäihmisille, rauhallisella asuinalueella Oulaisten Ravikadulla. Oulassa tukenasi toimii nuorekas työyhteisö, joka on hioutunut hyvin yhteen. Meillä otetaan kaikkien mielipiteet huomioon ja annetaan tilaa jokaiselle toteuttaa työtä omalla persoonallaan. Johtava ajatus kaikessa toiminnassamme on toisen auttaminen ja huomioon ottaminen sekä hyvän ja avoimen ilmapiirin luominen. Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_oula

Työpäiväsi hoitajana meillä

Hoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työpäiväsi koostuu koulutuksestasi riippuen asukkaiden hoivatyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta.

Työ on 2- tai 3-vuorotyötä. Voit aloittaa keikkatyöt meillä heti ja jatkaa keikkailua juuri niin kauan, kuin sinulle sopii. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävässä edellytämme

- lähihoitajan tai hoiva-avustajan koulutusta
- tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
- vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-taso)

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta. Lisäksi tulemme edellyttämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiltä asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Mahdollistamme sinulle joustavan työn omaan elämäntilanteeseesi sopivasti. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja voit ottaa työvuoroja vastaan juuri sen verran, kuin itse haluat.

- Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta pääset sujuvasti kärryille yksikön arkeen ja saat tarvittavan tuen työllesi. Me huolehdimme siitä, että kohtelemme sinua tasavertaisena työryhmän jäsenenä ja että sinun on kiva tulla työvuoroon, otit sitten vuoroja vastaan harvemmin tai viikoittain.

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Tarja Sorvisto, 050 352 4776, tarja.sorvisto@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4961909-hoitajia-keikkatoihin-hoivakoti-oula