Mekaanikko hyötyajoneuvojen pariin, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme NYT OSAAVAA MEKAANIKKOA hyötyajoneuvojen pariin Helsingin Kivikkoon. Tulet työllistymään suoraan kotimaiselle asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Yritys on vuonna 2020 syntynyt kolmen innovatiivisen kuljetusalan yhdentymä, jolla on yli puolenvuosisadan kokemus henkilökuljetuspalveluista. Heidän toimintansa keskiössä ovat vastuullisuus, jatkuva kehittäminen ja uuden innovointi. Yrityksessä työskentelee toistasataa kuljetusalan ammattilaista, jotka huolehtivat siitä, että asiakkaat pääsevät turvallisesti ja ajallaan perille.

Työtehtäviisi kuuluu pikkubussi- ja taksikaluston huolto-, varustelu ja korjaustöiden suorittaminen asiakasyrityksen korjaamossa. Pääset työskentelemään osana osaavaa huoltotiimiä, jossa on hyvä tekemisen meininki.

Toivomme sinulta:

- työhön sopivaa peruskoulutusta ja kokemusta hyötyajoneuvojen tai raskaankaluston asentajan työtehtävistä
- moottori- ja sähkötekniikan sekä pneumatiikan osaamista ja kykyä soveltaa tietojasi käytäntöön
- C- tai D-luokan ajokorttia
- hyvää suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
- kilpailukykyisen palkan alk. 3 500€ /kk
- ammattitaitoisen työympäristön
- Epassi edut
- yksityisen työterveyshuollon
- vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Oletko vielä oma-aloitteinen ja kykenet tekemään töitä itsenäisesti? Paineensietokykysi auttaa sinua pitämään useita lankoja käsissäsi ja olet kiinnostunut oppimaan uutta kehittääksesi ammattitaitoasi? Jos vastasit näihin kysymyksiin myöntevästi, niin täytä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Rekrytointiprosessista vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Matias Venemies. Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Vastaan mielelläni kysymyksiin myös puhelimitse arkisin klo 9-16 välillä numerosta 050 411 0416.

https://www.click-hp.fi/tyopaikat/20491
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/tyopaikat/20491