Talouspäällikkö, Oulun ensi- ja turvakoti ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Talouspäällikkönä vastaat yhdistyksen taloussuunnittelun, -seurannan ja -raportoinnin toteuttamisesta. Vastaat yhdistyksen taloushallinnosta yhteistyössä tilitoimiston kanssa. Kirjanpito ja palkanlaskenta on ulkoistettu tilitoimistolle, mutta rooliin kuuluu kirjanpidon kontrollointi sekä kuukausittaisten talousraporttien laatiminen kirjanpidon tietojen perusteella. Lisäksi koordinoit jokapäiväistä taloushallintoa, mm. reskontrien osalta.
Tehtäviisi kuuluu rahoitushakemusten laadinta ja talousraportointi rahoittajille yhteistyössä toiminnoista vastaavien kanssa. Työ sisältää myös yhdistyksen yleishallinnon tehtäviä. Toimit yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa ja osana johtoryhmää.
Toivomme sinulta:
- soveltuvaa koulutusta
-aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon ja hallinnon tehtävistä
- kokemusta eri rahoitusmalleista (erityisesti Stea)
- itsenäistä työotetta
- kokemusta sähköisen taloushallinnon prosesseista ja ohjelmisto-osaamista. Arvostamme erityisesti kokemusta Procountor-järjestelmästä.

Arvostamme yhdistystoiminnan tuntemusta sekä aloitteellista ja kehittävää otetta.
Tarjoamme työn tueksi rennon ja iloisen työyhteisön, joustavan 36,25 tunnin viikkotyöajan, mahdollisuuden osallistua monipuolisesti työtä tukeviin koulutuksiin sekä kattavan työterveyshuollon ja henkilöstöedut, muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun.
Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokkien G30-G32 mukaan riippuen valitun henkilön työkokemuksesta ja osaamisalueista.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.9. mennessä osoitteeseen toimisto@oetk.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Kati Huovinen, 0401356400. Haastattelut pidetään 9.10. ja 10.10.2024. Haastatteluun kutsuttaviin ollaan erikseen yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:toimisto@oetk.fi