Keittiöapulainen Turun alueelle!, Barona HoReCa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaipaamme iloisia ja innokkaita keittiöapulaisia keikkatyöhön ympäri vuoden. Voit olla jo alan ammattilainen tai vasta uraa aloitteleva, asenne ratkaisee!

Keittiöapulaisena voit työskennellä ympäri Turkua erilaisissa ympäristöissä, esimerkiksi àla carte ravintoloissa tai tapahtumissa, joissa valmistuvat tarjottavat monenlaisiin tilaisuuksiin: lounas, väliaikatuotteet, ruoka-annokset, leivonnaiset ja kokouspaketit. Eli oikeastaan kaikki maan ja taivaan väliltä, joten tässä tehtävässä pääset loihtimaan luovat ideat niin istuville dinnereille, kuin kokous- ja cocktailtilaisuuksiin osana ammattitaitoista tiimiä. Keittiöapulaisena työskentelet avustavissa rooleissa.

Haemme keittiöapulaisia, jotka hoitavat työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella. Voit olla pitkän linjan konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siltä väliltä. Tärkeintä on, että viihdyt monipuolisessa ravintolatyössä. Sisukas asenne sekä huumorintaju ovat tärkeitä piirteitä työtehtävässä menestymiseen.

Työssä tarvitset hygieniapassin sekä ennen töiden aloitusta on esitettävä terveydentilan selvitys salmonellatartunnasta. Selvityksen saa omalta terveysasemalta. Mikäli sinulta ei näitä vielä löydy, ei hätää - voit suorittaa ne myös rekrytointiprosessin edetessä!

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus meillä on minimissään Matkailu- ja ravintola-alan tes mukainen ja konkareille löytyy neuvotteluvaraa. Haluatko osaksi Barona Horecan huippujengiä? Jätä hakemus jo tänään, aloitamme haastattelut hakuaikana!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66e02f060b04a1001dbdaaef