Huoltoasentaja, Jh Hammastuote Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Huoltoasentaja

Hammastuote Oy on hammaslääkärin tarvikkeiden maahantuontiin erikoistunut yritys.
Myymme, maahantuomme ja huollamme nykyaikaisia ja moderneja hammaslääketieteellisiä laitteita. Olemme osa kansainvälistä Planmeca Groupia.

Etsimme huoltotiimiin osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää it-taitoista huoltoasentajaa. Työtehtäviä voidaan muokata kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.
Asennat, huollat ja korjaat myymiämme laitteita pääsääntöisesti asiakkaidemme luona.
Työssä vastaat myös asiakaspuheluihin osana huollon henkilökuntaa, ja tarvittaessa annat asiakkaille neuvoja jo heti puhelimen välityksellä. Pääasiallisesti huoltotilausten vastaanoton ja asiakaspalvelun hoitaa eri henkilö

Aikaisempi kokemus hammaslääketieteellisten laitteiden tai vastaavien laitteiden huoltamisesta on eduksesi. Pääasia kuitenkin on into terveydenhuoltoalalle sekä halu uuden oppimiseen. Koulutamme sinut työtehtäviin.

Tarjoamme mahdollisuuden edetä uralla ja päästä mukaan mielenkiintoiseen hammashuollon maailmaan. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä, Roihupellossa. Työ on liikkuvaa, pääasiassa Uudellamaalla.

Lähetäthän esittelyn itsestäsi ja aikaisemmista työkokemuksestasi palkkatoiveineen 6.10.2024 mennessä: anna.ahlroth(at)hammastuote.fi

Yhteydenotot ja tiedustelut arkisin klo 9-16.00 välillä:
Anna Ahlroth p.0440-971191

Hae työpaikkaa osoitteesta