Big band -opettaja/kapellimestari, Pop & Jazz Konservatorion Säätiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa sivutoimista Big band -opettajaa/kapellimestaria toistaiseksi jatkuvaan työsuhteeseen 1.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan aiemminkin.

Tulet työskentelemään Arabianrannassa uudella kampuksella, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, osana nuorekasta ja dynaamista oppilaitosyhteisöä.

Olet aloitteellinen, itsenäinen, yhteistyökykyinen, joustava ja aikaansaava ja sovit Pop & Jazz Konservatorion toimintakulttuuriin ja työyhteisöön.

Toimenkuvaasi kuuluu big bandien vetäminen sekä AMP-opetus (yhdistetty perusopetuksen teoria- ja yhtyeopetus), opetuksen kehittäminen ja ohjaustehtävät sekä tarvittaessa myös muu osaamisprofiilisi mukainen opetus. Tehtäviisi kuuluvat myös verkko-opetus ja verkko-opetusmateriaalin tuottaminen.
Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva musiikkialan tutkinto ja riittävä työkokemus big bandien vetäjänä ja opettajana. Arvostamme pedagogista osaamista, kokemusta säveltämisen ja sovittamisen opetuksesta ja verkko-opetuksesta sekä rytmimusiikin alan työelämän tuntemusta.

Tehtävä on lähtökohtaisesti sivutoiminen noin 8 viikkotunnilla (kolme big bandia). Työaika sijoittuu pääosin arkipäiville, sisältäen myös iltatyötä. Hakijan osaamisprofiilin perusteella tehtävään voidaan tarvittaessa yhdistää muita konservatoriossa haettavana olevia tai rehtorin määrittelemiä tehtäviä mahdollisen päätoimisuuden saavuttamiseksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://docs.google.com/document/d/11lexij4gVzRo9EkMY8wtsEH1b9GATNOl/edit?usp=drive_link&ouid=104085095603257852992&rtpof=true&sd=true