Kehittämisasiantuntija, rakenteinen raportointi, Patentti- ja rekisterihallitus
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
PRH:n Yritykset ja yhteisöt -tulosalue palvelee monipuolisesti elinkeinoelämää sekä yhdistyksiä ja säätiöitä. Keskeisiä tehtäviä ovat kauppa-, yrityskiinnitys-, yhdistys- ja säätiörekisterin pitäminen, tilinpäätöstietojen julkistaminen ja rekistereihin liittyvien tieto- ja neuvontapalvelujen tarjoaminen sekä tilintarkastajien hyväksyntä ja valvonta, säätiöiden ja tekijänoikeuden yhteishallinnointiorganisaatioiden valvonta.

Haemme kehittämisasiantuntijaa Yritykset ja yhteisöt -tulosalueen oikeudelliseen yksikköön vakinaiseen virkaan 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

PRH edistää parhaillaan rakenteiseen digitaaliseen tilinpäätösraportointiin ja kestävyysraportointiin siirtymistä. Kehittämisasiantuntijan tehtävänä on kehittää laajasti näiden ja mahdollisten muiden tulevien rakenteisten raportointien sisältöjä, prosesseja ja järjestelmiä yhdessä sidosryhmien ja PRH:n muiden asiantuntijoiden kanssa. Hän toimii neljästä asiantuntijasta muodostuvan rakenteisen raportoinnin kehittämiseen keskittyvän ryhmän työnjohdollisena esihenkilönä. Yksi keskeisistä tehtävistä on kehittää rakenteisten tilinpäätösten tietomäärityksiä yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Lisäksi kehittämisasiantuntija tukee ryhmänsä kanssa asiakkaita rakenteisen raportoinnin aloittamisessa ja varmistaa, että raporttien toimittaminen kaupparekisteriin on yrityksille sujuvaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7218/fi_FI