Lähihoitaja, Onnikoti Jokipuisto, Helsinki, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, Onnikoti Jokipuisto, Helsinki

Tule tekemään kehitysvammaisten ohjaustyötä ainutlaatuiseen, elämäniloiseen joukkoomme!

Haemme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen viihtyisään kotiimme.

Mihin tulet töihin?
Onnikoti Jokipuisto tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 14 asukkaalle ja yhteisöllistä asumista seitsemälle asukkaalle Helsingin Oulunkylässä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Mitä pääset tekemään?
Lähihoitajana pääset tekemään jokapäiväistä hoitotyötä ja kehittämään yksikkömmetoimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Meillä arki sujuu ja soljuu, käytämme työssä vahvuuksiamme ja osaamistamme sekä tuemme toinen toistamme. Tiimimme on kehitysmyönteinen, avoin ja ystävällinen.

Kuka sinä olet?
Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai opintojesi loppusuoralle ennättänyt opiskelija.Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten meillä Onnikoti Jokipuistossa viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi kehitysvammaisten ja autisminkirjon henkilöiden kanssa tehtävään työhön. Vaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen.

Miksi tulisit meille töihin?
Tiimiämme kuvaa kehitysmyönteisyys, jokaisella tiimiläisellä ja asukkaalla on mahdollisuus kehittää toimintaa eteenpäin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä.
Asukkaat ovat kuvanneet Jokipuistossa asumista näin: Täällä on kiva asua! Täällä on kavereita! Ohjaajat ovat kivoja!

Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollonja digiklinikan palvelut 24/7.Huolehdimme osaamisen kehittymisestä ja tarjoamme monipuolisia sisäisiä koulutuksia.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen.
Lue lisää: Yksityisen sosiaalipalvelualan palkat nousevat merkittävästi uuden työehtosopimuksen myötä - Onnikodit
Työ on 3-vuorotyötä, painottuen aamu- ja iltavuoroihin. Työsuhde on kokoaikainen toistaiseksi voimassa oleva.

Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Sanna Paunonen
040 1256047
sanna.paunonen@onnikodit.fi

Onnikoti Jokipuisto - Turvallista ja viihtyisää asumista kehitysvammaisille Helsingissä - Onnikodit

Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimmanantoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelummelähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet,mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.

Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaisettyöskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueiden asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Helsinki-Mikkolantie/Lhihoitaja--Onnikoti-Jokipuisto--Helsinki_R0032822/apply