Kokki Juustoportin liikenneasemalle, Station Juustoportti Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Juustoportti Ylöjärvi sijaitsee valtatie kolmen välittömässä läheisyydessä. Liikepaikalla palvelee kahvila-ravintola, jossa päivittäin tarjolla noutopöytälounasta, sekä À la Carte -listan herkullisia annoksia. Haluamme olla paras valinta ruokaa arvostaville ihmisille ja tarjota parhaan vaihtoehdon tauon tarpeen tullessa. Olemme Ylöjärvellä saavuttaneet myös hyvän lounaspaikan maineen.

Haemme KOKKIA lisävahvistukseksi keittiöön vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen (90h / 3 vko).

Kokin tehtävässä päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu lounaspöytätarjottavien valmistaminen sekä á la carte-tuotteiden valmistus ja muut keittiön ylläpidon toiminnot. Keittiön ja salihenkilökunnan kanssa yhdessä varmistatte onnistuneen asiakaskokemuksen päivittäin jokaiselle asiakkaillemme.

Työ tapahtuu kahdessa työvuorossa työaikojen vaihdellessa klo 6:30-21 (8-21) välillä, viikon jokaisena päivänä.

Toivomme, että sinulta löytyy perusosaamista keittiön työtehtäviin joko koulutuksen tai aikaisemman työkokemuksen kautta. Se mitä et vielä osaa, voimme sinulle opettaa! Odotamme, että toimit vastuullisesti arvojemme mukaisesti ja haluat panostaa ruuan maukkauteen sekä laatuun.
Työskentelet mielelläsi vilkkaassa työympäristössä ja haluat oppia ja kehittyä monipuoliseksi keittiön ammattilaiseksi.

Tehtävään saat kattavan perehdytyksen. Meille on mukava tulla töihin ja meille on tärkeää, että töissä viihdytään. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. edullinen työpaikkaruokailu, kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedut sekä vuosittaiset työnantajan järjestämät tapahtumat ja koulutusmahdollisuudet. Unohtamatta rennon letkeää työporukkaa, joiden kanssa työpäivät kuluvat vauhdikkaasti! Työssämme on myös erinomainen mahdollisuus oman osaamisen kehittämiseen. Työsuhde solmitaan vakituisena ja osa-aikaisena 90h / 3 vkoa. Aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemuksesi 25.9.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja hausta antaa Kahvila- ja myymäläpäällikkö Noora Syväluoma 044 793 8070/ Juustoportti Ylöjärvi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://juustoporttioy.recruitee.com/o/kokki-juustoportin-liikenneasemalle-ylojarvelle0