Neuropsykologisesti orientoitunut psykologi MieRi, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Palkkaus: 4693,24€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee neuropsykologisesti orientoitunutta psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen mielenterveyden- ja riippuvuuksien vastaanotolle Mikkeliin 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vastaanotto tarjoaa perus- ja erikoissairaanhoidon mielenterveyspalveluita 18 vuotta täyttäneille asiakkaille. Toimenkuvaan kuuluu neuropsykologisten tutkimusten tekeminen, esimerkiksi adhd- ja autisminkirjojen selvittely sekä kuntoutustyö neuropsykiatristen asiakkaiden parissa. Tehtävänkuvan painotuksissa huomioidaan hakijan osaamisalueet ja toiveet.

Tehtävä on neuropsykologin erikoistumiskoulutukseen soveltuvaa työkokemusta.

Työpiste sijaitsee uusissa tiloissa Mielen- ja kuntoutuksen talossa, mutta työtä on mahdollista tehdä myös osittain etänä. Työnohjauksen ja moniammatillisen tiimin tuen lisäksi on mahdollisuus saada tukea vastaavalta psykologilta. Tehtäväkohtainen palkka on 4693,24 e/kk.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla sekä työsuhdepolkupyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässään vähintään 6 kuukautta, maksetaan kertaluonteinen rekrytointipalkkio 1500 euroa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen psykologin kelpoisuus ja laillistus. Huomioimme haussa myös valmistumisvaiheen opiskelijat. Toivomme perehtyneisyyttä neuropsykologiaan ja neurokehityksellisiin häiriöihin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620123/fi_FI