Testauskoordinaattori, Talouden järjestelmät, Tal, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Palkkaus: 3840,33€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nautitko projektityöskentelystä sekä ongelmanratkaisusta? Oletko kiinnostunut erilaisista kehitystehtävistä?

Haemme vakituista TESTAUSKOORDINAATTORIA Helsingin kaupungin taloushallintopalveluliikelaitoksen (TALPA) Talouden järjestelmät -tiimiin, joka vastaa talouden järjestelmistä ja järjestelmäkehityksestä. Työ alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan.

Mitä pääset Talpassa tekemään?

Testauskoordinaattorin roolissa pääset toimimaan monipuolisissa tehtävissä SAP S4 Hana- projektin ja jatkossa mahdollisesti uusien projektien testauksien koordinoinnin osalta. Testisuunnittelua tehdään yhteistyössä järjestelmävastaavien kanssa.

Tehtävässä pääset johtamaan testisuunnittelua testisuunnitelman luomisesta tulosten seurantaan ja raportointiin. Projektin jälkeen osa työtäsi ovat SAP S4 Hana -tuotannon testausten koordinointi, muutoshallinta, toimittajayhteistyö ja release -suunnittelu. Testauskoordinaattorina pääset myös toimimaan erilaisissa kehitystehtävissä testausautomatiikan osalta sekä asiantuntijatukena erilaisissa ongelmanratkaisua vaativissa tehtävissä.

Mitä sinulta odotamme?

Kelpoisuusehtona testauskoordinaattorin tehtävässä on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai aiempi vastaava opistotasoinen tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi tehtävässä edellytämme:
- aikaisempaa kokemusta SAP S4 HANA -järjestelmästä
- talouden prosessien tuntemusta ja kokemusta projektityöstä
- kiinnostusta testauksen prosesseihin
- paineensietokykyä projektiympäristössä
- hyvää yhteistyökykyä ja kykyä työskennellä eri sidosryhmien kanssa

Eduksi katsomme kokemuksen SAP Cloud ALM käytöstä tai SAP Solution Manager:sta sekä testauksista ja testauksien hallinnasta. Myös ymmärrys ketterästä projektimallista ja agilesta luetaan eduksesi.

Miksi sinun kannattaa hakea meille?

Tehtävässä pääset osaksi uudistunutta Talpaa tekemään vaativaa ja merkityksellistä työtä kaupungin ja sen työntekijöiden eteen. Tarjoamme sinulle haasteita, mutta samalla mukavan työympäristön sekä työyhteisön, jossa toimimme yhdessä ja yhteistyössä eri kumppaneiden kanssa.

Meillä on hyvät mahdollisuudet kouluttautumiseen ja jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Helsingin kaupunki on luotettava ja vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa monet henkilöstöedut, joita ovat mm.:
- kaupunkipyörä- ja työmatkaetu,
- liikunta- ja kulttuurietu,
- Epassilla alennusta lounaasta
- monipuolinen henkilöstöliikunta
- alennusta kaupungin teattereista, museoista ja liikuntapaikoista
- Talpan henkilöstökerho

Talpan toimitilat sijaitsevat Sörnäisissä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Suosimme myös joustavia työskentelymahdollisuuksia ja etätyötä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää viimeistään 25.9.2024 klo 16.00 mennessä. Täytäthän hakemuksen pian, että pääsemme tutustumaan sinuun! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuprosessin aikana.

Videohaastattelua saatetaan käyttää osana rekrytointiprosessia. Haastattelut pidetään viikoilla 40 ja 41.

Jäikö jokin mietityttämään?

Lisätietojen antajan yhteystiedot löydät alta.

Hae osaksi vaikuttavien tekijöiden yhteisöä!

#LI-POST
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/TALPA-06-6-24