Sisustusarkkitehti/-suunnittelija, Kuopion Woodi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme sinua, jonka intohimona on suunnitella merkityksellisiä tiloja. Haemme sisustusarkkitehtia/-suunnittelijaa pääkaupunkiseudulle tai Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen. Oletko sinä etsimämme itsenäinen ja motivoitunut, suunnittelukokemusta jo kartuttanut osaaja?

Kuopion Woodi valmistaa ja myy massiivipuisia julkisen tilan kalusteita kouluihin, päiväkoteihin ja hoivakohteisiin. Meillä on oma tehdas Kuopiossa ja noin 70 työntekijän voimin olemme ketterä ja vahva toimija Suomen kalustemarkkinoilla. Meillä on kotimainen vahva brändi, joka tunnetaan myös kansainvälisesti. Tämä tukee tavoitettamme olla luomassa laadukkaita, kestäviä sekä innostavia ympäristöjä kasvattamiseen, opintielle ja asumiseen.

Tehtävänkuvaus
Etsimme kokenutta sisustusarkkitehtia-suunnittelijaa luomaan kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja Kuopion Woodin asiakkaillemme päiväkoti, koulu ja hoivakohteisiimme. Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä ammattitaitoisten myyjiemme kanssa. Suunnittelutyön osaamisen lisäksi odotamme sinulta hyvä sosiaalisia taitoja ja toivomme sinun olevan kehittymismyönteinen ja yhteiseen hyvään tähtäävä tiimipeluri.

Toivomme sinulta erityisesti
ArchiCad -osaaminen: itsenäinen työskentely ohjelman avulla, peruskäytännön rutiinien hallintaa sisustussuunnittelukäytössä, 3d-mallintamisessa sekä renderöinnissä.
Kokemusta julkaisten tilojen suunnittelusta, erityisesti päiväkoti, koulu ja hoivaympäristöstä.
Hyvä visuaalinen osaaminen sekä tilanhahmotuskysy.
Projektinhallinta ja priorisointitaidot.
Hyvät yhteistyö ja tiimitaidot.
Englannin kielen taito.

Katsotaan eduksi
Adobe InDesign, Photoshop ja Illustrator -osaaminen
Twinmotion -osaaminen

Tarjoamme sinulle näköalapaikan julkisten tilojen sisustamiseen suomalaisessa kehittyvässä, kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Pääset tekemään päivähoidon, opetuksen ja hoivatyön käyttäjäkunnalle irtokalustesuunnitelmia, joiden laatimiseen sinulla on käytössä laaja Woodin Suomessa valmistettu, tyylikkäästi viimeistelty sekä toiminnallisen laadukas kalustevalikoima. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä omassa työtehtävässäsi sekä osallistua talon sisäisten suunnitteluprosessien kehittämiseen. Tehtävässä saat oman kädenjälkesi näkyviin ja pääset tuomaan esille omia ideoitasi liittyen julkisten tilojen kalusteratkaisuihin, väri-sekä materiaalivalintoihin.

Muut tiedot

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
Palkkaus sopimuksen mukaan, palkkatoive.
Työn aloitusajankohta on sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan.
Toimipaikka tulee olemaan Helsingin showroomin yhteydessä sijaitsevassa toimistossamme tai Kuopion toimitiloissamme, hakijan toiveesta riippuen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksella sekä osaamisestasi kertovan portfoliosi meille sähköpostitse mahdollisimman pian osoitteeseen rekry(at)woodi.fi Hakuaika päättyy 30.9.2024 tai sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Myyntipäällikkö Anne Kärki puh. 050 516 9871
Soittoajat 19.9., 25.9. ja 27.9. klo 10-13

Hakemuksia käsitellään tulojärjestyksessä ja tehtävään sopivia henkilöitä haastatellaan jo hakuaikana. Kannattaa siis olla ripeästi liikkeellä - tässä voi olla sinun tuleva unelmatyöpaikkasi.

Hae työpaikkaa osoitteesta