Tuntiopettaja (päätoiminen), erityisopetus TUVA, Jyväskylän Koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ammattiopisto Gradiassa olet osa Suomen suurimpiin kuuluvaa toisen asteen ammatillisen koulutuksen yhteisöä.

TUVA-koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiuksia hakeutua lukiokoulutukseen tai ammatilliseen tutkintokoulutukseen ja ohjata jatko-opinto- ja työelämäsuunnitelman laadintaan. Lisäksi tavoitteena on vahvistaa opiskelijan edellytyksiä suorittaa lukiokoulutuksen oppimäärä ja sen päätteeksi suoritettava ylioppilastutkinto tai ammatillinen tutkinto. TUVA-koulutuksessa on myös mahdollista korottaa perusopetuksen arvosanoja perusopetuslaissa tarkoitettuna erityisenä tutkintona.

Tuntiopettajan tehtävässä painottuu TUVA-koulutuksen opiskelijoiden perustaitojen vahvistaminen ja perusopetuksen eri oppiaineiden arvosanojen korottamiseen tähtäävä opetus ja erityinen tuki. Työhön kuuluu myös muiden TUVA-koulutuksen sisältöjen opetus ja ohjaus. Kaikki Gradian TUVA-opettajat toimivat myös ryhmänohjaajana ja HOKS-ohjaajana omille opiskelijoilleen.

Toimimme yhdeksällä kampuksella Jyväskylässä, Jämsänkoskella ja Lievestuoreella. Tehtävän ensisijainen toimipaikka virkasuhteen alkaessa on Viitaniemen kampus, mutta opetusta voi olla myös muilla Ammattiopisto Gradian kampuksilla.

Valittavalta henkilöltä edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen (986/1998) 8 §:n mukaista erityisluokanopettajan kelpoisuutta. Valinnassa voidaan katsoa eduksi kokemus lasten perusopetuksen vuosiluokkien 7.-9. tai aikuisten perusopetuksen päättövaiheen opetustehtävistä ja/tai erityisopettajan tehtävistä tai kokemus TUVA-koulutuksen perusopetuksen arvosanojen korottamiseen liittyvistä opetus- ja erityisopetustehtävistä. Arvostamme aiempaa työkokemusta nuorten parissa sekä nivelvaiheen koulutuksen ja toisen asteen koulutuksen tuntemusta.

Valittavalta henkilöltä odotetaan joustavuutta, pedagogisten menetelmien hallintaa sekä opiskelija- ja työelämälähtöisyyttä. Kaikissa Gradian työtehtävissä edellytetään yleisiä työelämävalmiuksia, kuten vuorovaikutus- ja monikulttuurisuustaitoja sekä ict-taitoja ja halua kehittyä niissä.

Etsimme yhteisöömme Sinua, joka työskentelet arvojemme mukaisesti:
-arvostaen,
-rohkeasti,
-vastuullisesti,
-yhdessä.

Tarjoamme sinulle:
-mukavan työyhteisön ja tukea työssä onnistumiseen
-mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen
-kattavat työterveyspalvelut Terveystalossa
-vuotuisen liikunta- ja kulttuuriedun, ryhmäliikuntatunteja ja oman kuntosalin käyttömahdollisuuden
-kuntovalmentajan palvelut
-edullisen henkilökuntalounaan opiskelijaravintoloissamme
-alennuksen Jyväskylän liikenteen Linkki-kuukausilipusta

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunta-alan opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen OVTES Osio C mukaan. Soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneen kokoaikaisen kelpoisen tuntiopettajan tehtäväkohtainen palkka on 3 742,60 euroa/kk - 4 822,47 euroa/kk perustuen olennaisen työkokemuksen pituuteen. Lisäksi maksetaan rekrytointilisää 96,83 euroa/kk. Lisäksi kaikissa tehtävissämme on mahdollisuus enintään 10 % henkilökohtaiseen lisään.

Tehtävässä noudatetaan vuosityöaikaa. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta (6) kuukautta vanhempi. Valitun tulee palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tule tekemään astetta parempaa tulevaisuutta!

Haastattelut järjestetään Viitaniemen kampuksella tiistaina 8.10. ja keskiviikkona 9.10. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan haastattelussa.

Tähän tehtävään hakeneiden joukosta voidaan täyttää myös lukuvuonna 2024-2025 mahdollisesti tarvittavia määräaikaisia sijaisuuksia. Hakijoita pyydetään hakemuksessaan ilmoittamaan, ovatko vakinaisen tehtävän lisäksi kiinnostuneita myös mahdollisista määräaikaisista tehtävistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/616502/fi_FI