Tarjoilijoita Amarillo Rovaniemi, Osuuskauppa Ari, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
ROVANIEMI

TARJOILIJAAmarillo Rovaniemi
Etsimme tarjoilijoita sekä vakituisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin vaihtelevin sopimustunnein 60-75h /3vko. Työsuhteen kesto maaliskuun 2025 loppuun ja mahdollisesti myös pidempään.

Amarillon sydän sykkii yhdessä syömiselle ja hyvälle fiilikselle, sillä useat annokset listalla on tarkoitettu jaettaviksi. Ravintola sijaitsee Rovaniemen sydämessä, Original Sokos Hotel Vaakunan yhteydessä. Tule kanssamme tuottamaan asiakkaille elämyksiä alueen vauhdikkaimmassa työpaikassa. Olemme osa Osuuskauppa Arinaa ja teemme ilolla työtä pohjoisen hyväksi!

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen.

Haemme nyt työkaveria energiseen joukkoomme, varmistamaan vieraidemme viihtyvyys sekä ikimuistoiset hetket hyvän ruoan, juoman sekä fiiliksen parissa.

Olet juuri etsimämme tyyppi, jos sinulla on alan työkokemusta ja koulutuksestakaan ei ole haittaa. Arvostamme erityisesti a la carte kokemusta ja baariosaaminen on hakijalle merkittävä etu. Tärkeintä Amarillon rennossa ilmapiirissä on kuitenkin reipas asenne työtä kohtaan, laadukas työnjälki sekä halu työskennellä dynaamisessa palveluammatissa. Tiimimme uudelta vahvistukselta toivomme tiimityötaitoja ja aurinkoista palveluasennetta.

Meiltä saat S-ryhmän loistavat koulutus- ja uramahdollisuudet sekä ylivoimaiset henkilökuntaedut. Eduista voit lukea lisää TÄÄLTÄ Osuuskauppa Arinalla on kattavat työterveyspalvelut ja työntekijämme ovat vakuutettu myös työajan ulkopuolella. Meillä on myös mainiot mahdollisuudet lisätyöhön alueen muissa toimipaikoissa.

Hae heti tai viimeistään 29.9.2024 mennessä.Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Katja Pasma 044 405 0751

Facebookissa @AmarilloRovaniemi
Instagramissa @amarillorovaniemi
Amarillo Rovaniemi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-VAAKUNA-ROVANIEMI/Tarjoilijoita-Amarillo-Rovaniemi--Osuuskauppa-Arina_R-29014