Putkiasentaja / Itä-Suomen LVI-Palvelu Oy, Osuma Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksellemme Itä-Suomen LVI-Palvelu Oy:lle kokenutta putkiasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuopioon. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja valittu henkilö työllistyy suoraan asiakkaamme palvelukseen. Tehtävän palkka on työehtosopimuksen mukainen ja neuvoteltavissa myös urakkapalkaksi.

Putkiasentajana työskentelet pääasiassa linjasaneerauskohteissa. Odotamme hakijalta alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä useamman vuoden ajalta. Etsimämme henkilö pystyy itsenäiseen työskentelyyn ja on oma-aloitteinen. Edellytämme hakijalta B-ajokorttia sekä suomen kielen taitoa kohteissa työskentelemiseksi.

Itä-Suomen LVI Palvelu Oy on korjausrakentamisen ammattilainen. Toimintaan kuuluu muun muassa kokonaisvastuurakentaminen, perinteiset linjasaneeraukset ja viemärien sukittaminen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakemuslomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jani Lindqvist, p. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://osuma.likeit.fi/apply/33566866