Ohjaaja, Karhula, Hoivatie Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Uskomme, että hyvä syntyy arjessa, tavallisissa asioissa ja pienissä edistysaskelissa. Ohjaaja, tule meille työkaveriksi luomaan nuorille hyvää arkea!
Sote-alan ammattilainen, tule mukaan työskentelemään Karhulan konkareiden kanssa! Etsimme sitoutuneeseen tiimiimme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lähdetkö mukaan?
Karhula on kodinomainen vaativan sijaishuollon yksikkö 12-17-vuotiaille nuorille. Karhula muodostuu Otsosta ja Kontiosta, joissa toisessa asuu kolme ja toisessa neljä nuorta. Karhula on kodinomainen yksikkö keskellä luontoa, ja sen lähistöltä löytyy paljon ihania retkikohteita ja erilaisia aktiviteettejä. Ohjaajana olet kiinnostunut nuorten kasvatuksen ja kuntoutuksen toteuttamisesta. Omaohjaajana toimit nuoren ja hänen perheensä rinnalla ja tukena koko sijoituksen ajan. Tarjoat nuorelle mallia tunteiden säätelyssä, olet tukena erilaisissa tilanteissa ja kuuntelet niin ilot kuin surutkin. Ohjaat nuorta arjen askareissa ja autat vahvistamaan nuoren voimavaroja.Vietämme nuorten kanssa ihan tavallista arkea ja siihen kuuluu esimerkiksi jäätelönhaku, uimassa käyminen tai nuokkarilla hengailu, ulkoilu, retket ja ruoanlaitto yhdessä. Viikoittain pidetäänmyös yhteisöpalaveri. Kuukausittain pääset viettämään oman nuoren kanssa laatuaikaa omaohjaajareissulla. Meillä et työskentele yksin, vaan olet osa moniammatillista tiimiä, johon kuuluu ohjaajien lisäksi vastuusairaanhoitaja, palveluvastaava ja kaksi tiimivastaavaa. Nuoren kuntoutuksen tukena toimii myös terveydenhuollon tiimi, johon kuuluu psykiatrinen sairaanhoitaja, erikoislääkäri ja psykologi. Saat esihenkilön, joka arvostaa ja tukee sinua sekä työyhteisön, jossa on roppakaupalla huumoria ja mahtavat työkaverit. Työ on kolmivuorotyötä.
Tarjoamme sinulle: - mahdollisuuden päästä työskentelemään pienessä kodinomaisessa yksikössä nuorten kanssa - laadukkaan työnohjauksen - monipuolista ja vastuullista työtä moniammatillisen tiimin tukemana - koulutusmyönteisen organisaation sekä lisäksi mahdollisuuden osallistua valtakunnallisen organisaation sisäisiin koulutuksiin - mukavan, osaavan ja kokeneen työyhteisön tuen - hyvinvointia edistävät kattavat henkilöstöedut (esimerkiksi Epassi Flex 250 €/v) - työyhteisörahaston tiimeittäin/yksiköittäin omiin henkilöstötapahtumiin - merkkipäivämuistamiset - kattavan työterveyshuollon - työsuhdepyöräedun
Toivomme sinulta: - ajokorttia - lämmintä, kunnioittavaa ja sitoutunutta työotetta - kiinnostusta vaikeassa elämäntilanteessa olevien nuortemme sekä heidän läheisten parissa työskentelyyn - vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista, reipasta ja itsenäistä asennetta huumorintajua unohtamatta!
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto. Voit olla myös esimerkiksi yhteisöpedagogi AMK tai kasvatustieteiden korkeakoulututkinnon käynyt.
 Tutustu Karhulaan verkkosivuillamme. Tutustu arkeemme Instagramissa! Löydät Hoivatien hashtageilla #hoivatie #lähelläihmistä.
 Kiinnostuitko tai heräsikö sinulla kysyttävää? Tässä muutamia muistettavia asioita: - Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti ja siihen lisätään saatavuuslisä. - Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan lokakuun aikana. - Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.9.24. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!
Soita tai laita viestiä, niin jutellaan tarkemmin!
Terveisin, palveluvastaavan sijainen Kaarlo Laakkonen, 044 4287 518, kaarlo.laakkonen@hoivatie.fi.
Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa ja hyväksyttyä lääkärintodistusta terveydentilasta. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää Rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä. Tarkastamme valituilta sote-ammattikortin ja julkiTerhikki/julkiSuosikki-rekisterin kautta heidän pätevyytensä.Miksi Hoivatie?
Hoivatie on yhteiskunnallinen yritys ja yksi Suomen suurimmista kotimaisesti omistetuista sosiaalialan yrityksistä. Tapamme toimia pohjautuu Hoivatien arvoihin, perustehtävään, strategiaan, ja teemme joka päivä työmme vastuullisesti sen mukaisesti. Hyvinvoiva, motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstö on menestystekijämme. Rakennamme erinomaista työntekijäkokemusta positiivisella johtamisella, dialogisuudella ja osaamisen kehittämisellä. Ymmärrämme asiakkaidemme odotukset ja tarpeet, ja tehtävämme on turvata hyvän elämän edellytykset jokaiselle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hoivatie.fi/fi/avoimet_tyopaikat/haemme_nyt/?rmpage=job&rmjob=722&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol