Kokki / Vuoromestari, Kuningaskonsultit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme buffet lounaan taitavaa kokkia sekä -vuoromestaria Onniravintoloihin.
Pääsääntöinen toimipisteesi tulee olemaan uudistettu Ravintola Red Onion.

Red Onion kaipaa joukkoihinsa reipasta ja ahkeraa aamuvirkkua kokoaikaista lounaskokkia sekö vuoromestaria, jolla on hallussa maittavan kotiruokalounaan valmistamisen salat. Työaika on pääosin aamupainotteista, maanantaista perjantaihin.

TARJOAMME:
Mahdollisuuden heittäytyä mukaan osaksi energistä ravintola- ja viihdemaailmaamme, kilpailukykyisen palkkauksen sekä tilaisuuden kehittää itseäsi ja oppia uutta ravintola-alalta. Tarjoamme myös vakavaraisen yksityisen ravintolayrityksen henkilöstöetuja mm. liikunta- ja kulttuurisetelien muodossa ja alennuksen yritysryppäämme ravintoloissa.

EDELLYTYKSET:
Kokilta edellytämme aikaisempaa kokemusta lounastuotteesta, mutta tärkeintä on asenne ja halu oppia. Meillä on koko tiimi tukemassa oppimistasi näihin saappaisiin. Sinulla pysyy kauhat kädessä ja kattilat järjestyksessä kovassakin lounaspaineessa. Omaat myös loistavat tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. Joustavuutta löytyy myös työaikojen suhteen. Työskentelykielinämme on suomi ja englanti, joten niiden sujuva suullinen osaaminen on suotavaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:dollar.singh@onniravintolat.fi