Prosessioperaattori, Genencor International Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työn yhteenveto

Operaattorin työtehtäviin kuuluu mm. prosessin operointia ja valvontaa, raaka-aineiden purkua, tuotteiden pakkausta, prosessilaitteiden ja -alueiden pesuja, siisteydestä huolehtimista, kunnossapitoilmoitusten tekoa ja turvaerotuksia sekä raportointia. Erilaiset jälkikäsittelyn prosessitehtävät.

Me IFF:llä yhdistämme rohkeasti tieteen ja luovuuden luodaksemme sitä, mitä maailma tarvitsee. Olemme elintarvikkeiden, terveyden, biotieteiden ja aistinvaraisten tuotteiden johtava toimittaja. Luomme olennaisia ratkaisuja -maailmanlaajuisista tunnetuista ratkaisuista odottamattomiin innovaatioihin ja kokemuksiin. Suomessa IFF-konsernilla on kuusi tuotantolaitosta, jotka sijaitsevat Naantalissa, Hangossa, Jokioisilla, Jämsänkoskella, Kotkassa ja Vaasassa sekä tutkimus- ja tuotekehityskeskus Kantvikissa.

Jämsänkosken tehdas (Genencor International Oy) kuuluu IFF Health & Biosciences (H&B) -businessyksikköön, joka on innovatiivinen markkinajohtaja teollisen biotekniikan alalla ja uraauurtava entsyymiteknologian ja biotuotteiden kehittäjä. H&B -businessyksikön tehtailla valmistetaan entsyymejä ja muita biotuotteita esimerkiksi pesuaine- ja tekstiiliteollisuuteen, elintarviketeollisuuteen ja eläinrehun paranteiksi. Entsyymien ja biotuotteiden avulla voidaan merkittävästi vähentää ympäristövaikutuksia eri sovelluksissa ja vähentää kemikaalien käyttöä.

Jämsänkosken tehdas on toimittanut entsyymejä kansainväliselle asiakaskunnalle jo 40 vuoden ajan.

Haemme Jämsänkosken tehtaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Prosessioperaattoria tuotannon tehtäviin

Operaattorin työtehtäviin kuuluu mm. prosessin operointia ja valvontaa, raaka-aineiden purkua, tuotteiden pakkausta, prosessilaitteiden ja -alueiden pesuja, siisteydestä huolehtimista, kunnossapitoilmoitusten tekoa ja turvaerotuksia sekä raportointia. Työ on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä ja alkaa mahdollisimman pian.

Tinkimätön turvallisuus- ja laatuasenne sekä halu kehittyä monityötaitoiseksi/moniosaajaksi on työsuhteen edellytys. Odotamme sinulta vastuullisuutta, positiivista asennetta, ahkeraa ja vastuullista työskentelyotetta, joustavuutta sekä kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tuotanto-/tehdastiimiämme. Edellytämme suomen kielen taitoa.

Aikaisempi kokemus prosessiteollisuuden työtehtävistä, trukilla ajosta sekä moniosaaminen (tuotanto - mekaaninen kunnossapito / tuotanto - automaatio) katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä: jari.laaksonen@iff.com

Haethan työkaveriksemme tuotantoon jättämällä hakemuksen ja ansioluettelon mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja jo hakuaikana, ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävään viimeistään 30.9. IFF:n rekrytointisivuston kautta.

Olemme maailman johtava maku-, tuoksu- ja ravitsemusalan toimittaja, joka tarjoaa asiakkaillemme laajemman valikoiman luonnollisia ratkaisuja ja vauhdittaa kasvustrategiaamme. Uskomme IFF:llä, että ainutlaatuisuutesi vapauttaa potentiaalimme. Arvostamme etnisyyden, kansallisen alkuperän, rodun, iän, sukupuolen tai veteraanistatuksen monipuolista mosaiikkia. Pyrimme osallistavaan työpaikkaan, jossa jokainen kollegamme voi tuoda aidon minänsä työhön riippumatta uskonnostaan, sukupuoli-identiteetistään & ilmaisu, seksuaalinen suuntautuminen tai vamma.

Visit IFF.com/careers/workplace-diversity-and-inclusion oppiaksesi lisää
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://iff.wd5.myworkdayjobs.com/fi-FI/IFF_Careers/job/Jamsankoski-Finland/Prosessioperaattori_R729