Hammaslääkäri, Suun terveydenhuolto Uusikaupunki, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarjolla on monipuolista ja haastavaa työtä Varsinais-Suomen hyvinvointialueella. Varsinais-Suomen hyvinvointialueella toimii noin 700 suun terveydenhuollon ammattilaista, jotka työskentelevät moniammatillisesti. Palveluihin kuuluu perushammashoito, sisältäen kiire- ja päivystyshoidon sekä perustason erikoishammashoidon. Työhön kuuluvat terveyskeskushammaslääkärin työtehtävät sisältäen kiireettömän perushoidon ja päivystystyöskentelyn.

Toivomme sinulta hyvää yhteistyökykyä, päätöksentekokykyä ja kokemusta päivystystyöskentelystä. Tarjoamme dynaamisen ja osaavan työyhteisön sekä hyvät konsultaatiomahdollisuudet kollegoilta ja Varsinais-Suomen hyvinvointialueen erikoishammaslääkäreiltä. Uudenkaupungin suun terveydenhuollon yksikössä työskentelee 7 hammaslääkäriä, 10 hammashoitajaa ja 4 suuhygienistiä. Tuemme täydennyskouluttautumista ja ammattitaidon kehittämistä. Hoitolassamme on kktt-panoraamakuvauslaite.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin oikeudet. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Eduksi katsomme oikomishoidon osaamisen.

Työaika: 38:15h. Haemme ensisijaisesti kokoaikaista hammaslääkäriä. Työn voi vastaanottaa sopimuksen mukaan.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-921-24/fi_FI