Administratör inom äldreomsorgen, Mariehamns stad
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Palkkaus: 2935,82€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ADMINISTRATÖR/SAMORDNARE INOM ÄLDREOMSORGEN

Är du en person som värdesätter utveckling, engagemang och omtänksamhet i ditt arbetsliv? Då skulle vi passa bra ihop - för det gör vi också.

VÅR VERKSAMHET
Äldreomsorgen i Mariehamns stad sysselsätter omkring 200 medarbetare. Äldreomsorgen består av två inriktningar, enheten för hemmaboendeservice och enheten för boendeservice. I enheten för hemmaboendeservice erbjuds hemservice samt dag- och drop in verksamhet. Till äldreomsorgens service hör även närståendevård för personer som är 65 år eller äldre. I äldreomsorgens boendeservice ingår korttidsvård, serviceboende med heldygnsomsorg och institutionsboende.

Stadens äldreomsorg arbetar ständigt med verksamhetsutveckling inklusive digitalisering och välfärdsteknik. Vi är öppna för att se möjligheter och vara en testmiljö för nya arbetssätt.

Som administratör inom äldreomsorgen i Mariehamns stad tillhör du äldreomsorgens administrativa ledning och ansvarar för en del av de förvaltningsövergripande stödfunktionerna. Vi är ett härligt gäng med nära till skratt och högt i tak. Vi är riktigt bra på att stötta varandra och att samarbeta med äldreomsorgens alla olika verksamheter liksom med stadens övriga sektorer.

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör är du ett administrativt stöd som arbetar självständigt utifrån verksamhetens uppdrag, krav och behov och har förståelse för arbetsgivarperspektivet. Du har ett brett och självständigt uppdrag där du fungerar som ett nära administrativt stöd till äldreomsorgens ledning främst i personalfrågor såsom rekrytering, personalplanering, administration av kompetensutveckling samt studerandes praktik.

Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har lämplig examen på minst gymnasialstadiet. Erfarenhet av samordnande/koordinerande administrativa arbetsuppgifter inom offentlig sektor är meriterande. Arbetet kräver fullständiga kunskaper i det svenska språket.

Som person är du strukturerad, stabil och har en god samarbetsförmåga. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner och kan anpassa dig till olika situationer. Du strävar mot bra resultat och god kvalitet i verksamheten. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och ser möjligheter i utmaningar. I din omgivning skapar du lugn och stabilitet genom att inge förtroende och skapa tilltro och tillit. En viktig del i arbetet är att du har förmågan att planera och organisera ditt arbete, lätt för att sätta upp mål, organisera resurser samt följa upp och avsluta aktiviteter.

Du har god datorvana och lätt för att lära nya system. Du delar gärna med dig av din kunskap och hjälper andra att lyckas. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

VILLKOR
Rollen är heltid och i tjänsteförhållande, arbetstiden är 36,15 h/vecka med flexibel arbetstid. Arbetstiden är förlagd till vardagar på dagtid. Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning med inledande prövotid om 6 månader och start enligt överenskommelse. Grundlönen är 2935,82€ per månad, eventuella erfarenhetstillägg och individuella lönetillägg kan tillkomma.

Staden erbjuder mångsidig och kontinuerlig kompetensutveckling för att stärka ledarkompetensen. Staden erbjuder även andra personalförmåner såsom omfattande företagshälsovård och friskvårdsförmåner.

ANSÖKAN
Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet.

Du är välkommen med din ansökan senast den 06.10.2024.

För ytterligare upplysningar kontakta biträdande äldreomsorgschef Christina Karlsson tfn +358 18 531 730 eller e-post: christina.karlsson@mariehamn.ax

REKRYTERINGSPROCESSEN
Urvalet sker fortlöpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer
https://www.mariehamn.ax/aldre-och-omsorg
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/se/jobbar/administrator-inom-aldreomsorgen-620298-1/